Napi horoszkóp, 2023. május 8.: a Rák egy ritkaságnak örülhet, a Vízöntő engedélyt kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. május 7., 20:01

Szerző:

Kezdje ezt a hetet is egy kis előretekintéssel, azaz a hétfői napi horoszkóppakl! Önnek mit ír?

Kos (03.21.–04.19.)

Mint egy tigris, olyan határozottsággal és energiával rendelkezik majd a Kos ezen a hétfőn. Ez egy olyan nap, amikor remekül tud motivációt meríteni céljai eléréséhez, és nem veszíti szem elől azt, amit egyszer a fókuszba helyezett. Egyedül arra vigyázzon, hogy ne feledkezzen meg az önre egyébként jellemző kedvességről és empátiáról akkor sem, amikor elkapja önt a gépszíj!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy újdonságra fog rácsodálkozni a Bika ezen a hétfőn. De nézze meg jobban: nem lehet, hogy ez igazából valami olyasmi, amit régről ismer és lényegében nem változott, csak új alakot öltött?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek két fontos jelet kap a mai napon, amik a jövő egy-egy eseményét vetítik előre. Az egyik egy pozitív eseményből, a másik egy negatív történésből mutat meg önnek előre valamit. Vajon miért sejteti meg a jövő egy-egy részletét az univerzum önnel pont most? Talán erre is választ kap majd, amikor a két dolog bekövetkezik, de egyelőre koncentráljon arra, hogy ne szalassza el az önnek szóló, rendkívüli jeleket!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy ritkaság teszi különlegessé ezt a napot az ön számára. Egy ritka tárgyról, eseményről vagy személyről is szó lehet, a lényeg az, hogy ez a valami vagy valaki változatosságot csempész az ön napjába, és ez több mindent változtat meg, mint gondolná.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy fontos eszköz kerül ma az Oroszlán kezébe, amivel egy bizonyos funkciót sokkal könnyebb elvégezni. Ha nem tudja, hogyan használja ezt a valamit, ne legyen rest utánaérdeklődni: van a környezetében valaki, aki pontosan meg tudja mondani, mit és hogyan érdemes csinálni ezzel az eszközzel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érzi, hogy van valami a jövőben, ami szinte vonzza őt, aminek már csak a gondolatától is mintha felgyorsulna az idő? Ha az időre mint egy folyamra tekint, akkor a vízesés képével a legkönnyebb leírni arra, hogy mi vár önre. Ezért gyorsult fel a víz folyása, mert hamarosan lesz benne egy kis zuhanó, egy kis kaland, egy kis irányváltozás: ne izguljon, nem annyira veszély, mint inkább kaland vár önre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ahogy a testben az izmok is elgyengülnek, ha hosszabb ideig nem használja őket, ugyanúgy nehézséget okozhat egy olyan érzés vagy lelki történés, amihez már egy ideje nem volt szerencséje. Ez a hétfő egy olyan lelki folyamatot indít be önben, amihez szüksége lesz ezekre a régen használt lelki izmokra, de ne izguljon, hamar újra megedződnek majd!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Mint egy telepakolt bőröndöt, úgy cipel magával egy csomó élményt és érzelmet a múltból. Nem éppen a legjobbkor, de egy esemény ma arra készteti önt, hogy átnézze, mi minden van ebben a bizonyos bőröndben. Dobálja ki belőle, amire nincs szüksége már, mert annyival könnyebb lesz továbbutazni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilast arra hívja meg a horoszkóp ezen a hétfőn, hogy járjon nyitott szemmel és szívvel. Ha valaki egy szívességet kér öntől, tegyen meg mindent, ami öntől telik a szívesség teljesítésére, mert ezen a napon kétszeresen segít minden jócselekedetével!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy érdekes élményre készüljön fel lelkileg: eddig többségben volt, de ön és az önhöz hasonlóak most bizonyos szempontból kisebbségbe kerülnek majd. Ez az új felállás több mindent megváltoztat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Felhatalmazást kap valakitől olyasvalamire, amit önmagának még sosem engedett meg. Persze nem pontosan a felhatalmazás szóval történik majd mindez, sőt, lehet, hogy a szavak nem is kapnak szerepet az egészben egyáltalán, de amikor megkapja az engedélyt, érteni fogja, hogy ez most az.

Halak (02.19.–03.20.)

Kicsit zsúfolt napja lesz a Halaknak, a szó több értelmében is. A rengeteg fizikai történés mellé a lelkében is intenzív folyamatok mennek majd végbe, több érzelem is megjelenik a belső színtéren, és ezek közül nem fog tudni mindegyiknek megfelelő mennyiségű figyelmet szentelni. Nem probléma, ha nincs idő lelki életet élni, tegye őket nyugodtan félre egy időre – csak ne feledkezzen meg róluk, vegye elő és dolgozza fel őket, amikor ráér!

(Kiemelt kép: Pexels/Tatiana)