Napi horoszkóp, 2023. május 22.: a Mérleg ma igazán energikus, a Halak elintéz egy ügyet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. május 21., 20:01

Szerző:

Új hét kezdődött, egyre közelebb vagyunk a nyárhoz, íme a hétfői napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma olyan helyről érkezhet támogatás, sőt, esetleg vigasz, ahonnan egyáltalán nem számított rá. A segítő kéz pedig egy új barátot is hozhat magával: ne féljen nyitni mások felé, mert értékes embereket ismerhet meg az útja során, ha ön is megmutatja a szívét.

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a nap alkalmat kínál arra, hogy kiköszörüljön egy korábban esett csorbát. Most végre feledtetheti azt a régebbi szerencsétlenséget vagy ballépést, ezután nemhogy felhozni nem fogják már, eszébe sem jut többé a dolog sem önnek, sem a többieknek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan dologgal vádolják meg, amihez semmi köze sincsen, ez pedig nagyon bántja az igazságérzetét. Álljon ki magáért és ne vigye el a balhét mások helyett! Szerencsére vannak olyan jóbarátai, akik ebben a helyzetben is ön mellett állnak.

Rák (06.22.–07.22.)

A felettese ma egy nagy dicséretben részesítheti, ami az egész napját feldobhatja, azonban ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem kell keményen hajtania! Hamarosan eljöhet az előléptetése, de ehhez az kell, hogy továbbra is a legjobb tudása szerint végezze a munkáját.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára ebben a napban a munka lesz az első. Az első, de azért nem az egyetlen: adja meg a kellő időt és energiát a kötelezettségeinek, így azokban sok örömöt is fog találni. De vegye azért észre, hogy ez a nap más örömöket is tartogat önnek!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez a hétfő jórészt az elengedésről fog szólni az ön számára. Egy olyan viszonyon-kapcsolaton kell továbblépnie, amely hosszú ideje meghatározta az életét. Néha azt sem könnyű elengedni, ami már nem működik, de itt az ideje, hogy meghallja az univerzum üzenetét ezzel a kapcsolattal kapcsolatban.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hiába van hétfő, sokkal energikusabbnak és vidámabbnak érzi magát ezen a héten, mint a korábbi napokban. A szociális élete mostanában háttérbe szorult, ezért érdemes lennie a munka mellett arra fókuszálnia, hogy elegendő időt töltsön együtt a barátaival.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén most kissé zavarosak a dolgok, de szerencsére az otthonában biztonságra talál. Hívja át a barátait és üljenek össze, ez önt is ki fogja zökkenteni a szürke hétköznapokból. Ha úgy érzi, beszélje meg velük, ami a munkahelyén történik, de már az is sokat jelent, ha valami teljesen mással eltereli a figyelmét a gondokról és feloldódik a pillanatban.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Érzéseket táplálhat valaki iránt, akinek egyelőre nem tűntek fel a jelek, amelyeket próbált adni. Mi lenne, ha inkább odaállna az illető elé és őszintén elmondaná, hogyan érez? Csak az időzítést és a hangnemet kell eltalálnia, és értő fülekre fog találni.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap során könnyen elveszítheti a türelmét, ám fontos, hogy ne jöjjön rögtön dühbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt ön eltervezte. A munkahelyén a többiek is a maximumot próbálják nyújtani, csak nem mindannyian rendelkeznek ugyanazokkal a képességekkel, mint ön.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szakmai sikerek érhetik a nap folyamán, a főnöke és a munkatársai egyaránt hálásak lesznek a befektetett munkájáért. Azonban ha ezzel együtt is úgy érzi, hogy a karrierje nem abba az iránya halad, amerre ön szeretné, ez most egy remek alkalom arra, hogy a problémáit jelezze. Így a felettesével közösen megoldást találhatnak a helyzetre.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a nap kiváló lesz arra, hogy elintézzen néhány családi ügyet, amelyeket mostanáig halogatott. Telefonáljon és üzenjen azoknak, akiknek kell és essenek túl rajta! Az este folyamán pedig szánjon időt saját magára is, hogy pihenten kezdje a következő napot!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)