Napi horoszkóp, 2023. január 9.: A Kosra plusz feladatok várnak, a Mérleg elbizonytalanodott

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. január 8., 20:00

Szerző:

Itt az új hét! Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp a csillagjegyeknek hétfőre. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nincsen nagy energiája arra, hogy plusz feladatokat vállaljon a munkahelyén, de a felettesei értékelni fogják, ha egy kicsit besegít. Talán, ha a hétfő-keddet kicsit jobban megtolja, a hét többi napján akar hamarabb is végezhet az önre bízott projektekkel. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma végre úgy fog ébredni, hogy készen áll az új kihívásokra! Ez nagyon jó hír, mert lesz belőlük bőven, különösen a munkahelyén, ahol most tényleg be tudja majd bizonyítani, hogy mennyire jó munkaerő és mennyit fejlődött az elmúlt időszakban. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Megígért valamit, amihez valójában semmi kedve sincsen, de fogalma sincs róla, hogyan mondjon nemet az illetőnek, akinek ígéretet tett. Nos, ideje megtanulnia, hogy elsősorban a saját lelki békéje a fontos, ezért ne féljen kiállni azért, amiben hisz, és nyugodtan mondja meg, ha egy szituáció kényelmetlen önnek.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy kollégájával hasonló élethelyzetbe kerültek, így hamar megtalálják a közös hangot. Jobb lenne azonban, ha mindezt nem az irodában, hanem inkább munkaidőn kívül beszélnék meg, mert lehet a többiek nem fogják jó szemmel nézni, ugyanis azt gondolhatják, hogy egész nap csak pletykálkodnak. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A felettese négyszemközt szeretne majd beszélni önnel, ami először ijesztőnek tűnhet, de a jó hír az, hogy egyáltalán nem kell aggódnia, mert valószínűleg csak azt fogja elmondani, hogy mennyire elégedett a teljesítményével. Talán itt az alkalom megemlíteni azt a bizonyos fizetésemelést? 

Szűz (08.23.–09.22.)

A párja meglepi valamivel, aminek nagyon fog örülni, valamint feldobja majd a hétfőjét. Az biztos, hogy egy ilyen ajándék mellett könnyebb lesz túlesni a nehéz munkanapokon, valamint a partnere is jobban megnyílik önnek, mint valaha. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Komoly döntés előtt áll, de az utolsó pillanatban teljesen elbizonytalanodott. Ne hagyja, hogy más emberek befolyásolják, mert ez pontosan az a szituáció, amikor csak saját magára kell hallgatnia. A válasz ott van önben, találja meg!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Csalódni fog a munkahelyén, mert úgy fogja érezni, hogy a felettesei semmit sem teljesítenek a kérésekből, amikkel eléjük álltak. Talán itt az ideje, hogy a finomkodás helyett kész tények elé állítsák őket, és megszerezzék azt, ami tényleg jár. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Boldog nap elé néz, szerencsére minden a lehető legjobban fog sikerülni a munkahelyén, majd a magánéletében is. A barátaival töltött idő segít abban, hogy pozitívabban nézzen az egész hétre, valamint a társaságából valakivel akár közelebb is kerülhetnek egymáshoz. 

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg a teendője otthon és a munkahelyén is, de úgy érzi, hogy az előbbi esetében egyáltalán nincs segítsége, mert a párja nem veszi figyelembe, hogy ön is elfáradhat. Muszáj lesz leülniük és ezeket az ellentéteket megbeszélni, különben csúnyán elfajulhatnak a dolgok. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Habár a hétvégéje nem telt a legizgalmasabban, a hétfő már annál inkább szórakoztató lesz! Megismerhet egy titokzatos idegent, akivel hamar eljuthatnak a randizási fázisba, sőt lehetséges, hogy egy komoly kapcsolat is kialakul idővel kettejük között. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy barátja fontos témában kéri ki a véleményét, de fél elmondani az igazat, mert attól tart, hogy megbántaná az illetőt. Nos, a barátjának most tényleg őszinteségre és egyenességre van szüksége, szóval a megoldás az lesz, ha ön tényleg brutálisan őszinte. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)