Napi horoszkóp, 2023. december 5.: a Baknak most kell határokat húznia, a Halak előrelép az önismeretben

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. december 4., 20:02

Szerző:

Itt a keddi napi horoszkóp! Görgessen le a születési dátuma szerinti csillagjegyéhez és olvassa el, mit üzen mára önnek az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Új ember lép be az életébe, de nem tudja, hogy az illető milyen szándékkal közeledik ön felé. Egy a fontos: ne várja negatívan az illetőt! Mindkettőjükön múlik, hogyan viszonyulnak a másik felé, de az biztos, hogy nem lesznek közömbösek egymásnak.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan szituációba kerül, ami kimozdítja a komfortzónájából. Eleinte ez ijesztőnek tűnhet majd, de valójában csak megtanítja arra, hogy az élet bármely területén képes eligazodni egyedül is, így nyugodtan merjen belevágni a félelmetesebb dolgokba is!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Elfelejtett valamit, amit valakinek korábban megígért! Nincs semmi sem veszve, próbáljon meg bocsánatot kérni, valamint természetesen teljesíteni az önre váró feladatot. Higgye el, hogy annyira nem lesz nagy kaland, mint elsőre tűnik!

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap a Rák életében a rejtett erőé. A képességek látványos fitogtatása ugyanis belső bizonytalanságot takar: aki igazán erős, annak nincs szüksége arra, hogy ezt a tényt mások orra alá dörgölje. A mai napon akkor juthat el egy fontos igazsághoz, ha ezt figyelembe veszi.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lehet, hogy talán érzi is a tarkóján: valaki ma önről beszél, akkor, amikor ön nem hallhatja. Vigyázzon: ez a szituáció egy kész csapda! Automatikusan azt feltételezzük, hogy aki a hátunk mögött kibeszél minket, az nyilván rosszat mond, de például most nem ez a helyzet. Az illető pozitív szándékait az ön negatív hozzáállása változtathatja ellenségeskedéssé, szóval ma különösen ügyeljen, hogy előítéletek miatt ne menjen félre ez a dolog!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma egy fontos kérdést fog kapni egy önhöz közel álló személytől, de képtelen lesz arra, hogy egyértelmű választ adjon. Kérjen egy kis időt, hogy átgondolhassa, mi lenne a legjobb válasz, ne hamarkodja el a döntést, mert abból csak baj lehet. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Elakad valamiben, de nem akaródzik segítséget kérni. Nos, a horoszkóp azt jelzi, hogy a félelmei-kételyei megalapozatlanok. Ebből a szituációból akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha tanácsot-támogatást kér valakitől. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Pozitív és negatív véleményt is kap a nap folyamán, de szerencsére olyan jó kedve van, hogy csak az előbbit fogja felvenni. Fontos megjegyezni, hogy a kritikára is szüksége van a fejlődéshez, szóval ne higgye azt, hogy bántó szándékkal fordultak ön felé!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy furcsa üzenetet kaphat, amit nem tud hova tenni, és egész nap ezen fog pörögni. Ha nincs jelentősége, engedje el, kár rágódni valamin, ami lehet, hogy csak egy félrement üzenet volt, és valójában nem is önnek szánták. Ha nem tudja elengedni, akkor keresse fel az illetőt. 

Bak (12.22.–01.19.)

Valaki flörtölni kezd önnel. Ha önnek ez a szituáció így kényelmetlen, jelezze azonnal! Most a legkönnyebb (vagy legkevésbé nehéz) meghúzni a határokat, most kell letennie az alapjait annak, hogy ez a kapcsolat a jövőben az ön számára megfelelő legyen.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Némi csalódottságot hoz a napba, hogy egy feladat nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. Ne csüggedjen, mert csak tanul a hibáiból és legközelebb biztosan megmutatja, hogy mit is tud valójában! Elárulunk egy titkot: önön kívül senki sem tulajdonít jelentőséget ennek az epizódnak.

Halak (02.19.–03.20.)

Tele lesz ma derűvel és optimizmussal, amit a környezete is észre fog venni. A barátai és a kollégái egyaránt egyetértenek abban, hogy jó önre nézni. Mi a nagy boldogság oka? Érdemes ma egy kicsit befelé fordulnia, mert az önismeretben nagyot léphet előre ezen a kedden!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Eldar Nurkovic)