Napi horoszkóp, 2024. augusztus 13.: a Rák kilép a komfortzónájából, a Baknak változnak a vágyai

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 12., 20:02

Szerző:

Eljött a keddi napi horoszkóp ideje – ne hagyja ki ma sem az előrejelzést, nézze meg, mit ír mára az ön csillagjegyének!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy önhöz igen közel álló embernek nyomja valami a lelkét. Hozza az illető tudomására, hogy ha szeretne beszélni róla, akkor ön meg fogja hallgatni, de amennyiben nincs még készen az illető a beszélgetésre, ne erőltesse a dolgot, ne vallassa őt!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy fiatal nő nagyon erős jelenléte meghatározó erő lesz ebben a napban a Bika számára. Az illető auráját néha még akkor is érezni lehet majd, amikor éppen nincs is fizikailag jelen. Jó alkalom ez, hogy tisztázzon magában egy-két dolgot arról, hogy ön hogyan viszonyul ehhez az illetőhöz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma történik valami, ami a spiritualitás felé tereli a gondolatait. Ne álljon ellent az univerzum invitálásának, nézze ma önmagát és a világot ezen a szemüvegen keresztül, fedezze fel személyiségének azt az oldalát is, amelyik a fizikailag nem tapintható dolgokkal vágyik kapcsolódni!

Rák (06.22.–07.22.)

Van egy bizonyos helyzet, amiben mindig ugyanúgy viselkedik. Ha nem is teljesen önszántából, de ma ez változik. Kénytelen-kelletlen kilép a komfortzónájából, mert ezúttal kicsit máshogy alakulnak a dolgok és muszáj hozzájuk alkalmazkodnia.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy pocsékul megfogalmazott, de igen fontos hivatalos vagy személyes kommunikáció ér ma el önhöz. Ha nem teljesen biztos a jelentésében, illetve a kommunikáló szándékában, akkor kérjen inkább segítséget, mert ha ezt félreérti, abból baj lehet!

Szűz (08.23.–09.22.)

A médiában hall egy lenyűgöző újdonságról, ami igencsak felkelti az érdeklődését. Ne legyen rest, elégítse ki a kíváncsiságát, nézzen utána a dolognak! Megéri beleásnia magát a témába, mert a jövőben igen fontossá válhat a kérdés az ön életében.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy múltbéli esemény nem hajlandó feledésbe merülni, folyton visszatérnek ehhez a kérdéshez az ön gondolatai, hiába próbálja az emlékeket elhessegetni. Nem mindig alkalmas erre az idő és/vagy a szituáció, de ha már előjöttek azok az emlékek, maradjon velük egy rövid időre, próbálja őket megérteni, feldolgozni, aztán pedig elengedni őket!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a napon váratlanul előkerül valami, ami már jó ideje eltűnt. Erre lehet, hogy az ön reakciója megkönnyebbülés lesz, lehet, hogy inkább csalódottság, vagy talán a kettő keveréke. De legalább most már biztos lehet abban, hogy mi történt!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az ön megfigyelőképességére és éleslátására lesz ma szükség egy probléma megoldásához. De ne feledje, attól még, hogy önnek eszébe jut, hogyan lehet megoldani ezt a problémát, nem feltétlenül csak ez az egy válasz lehetséges!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap annak a napja, amikor – valószínűleg észrevétlenül – kihuny egy vágy a Bak lelkében. Idővel mindannyian változunk, különböző életkorokban és életszituációkban mások a prioritásaink. Amire korábban igen erősen vágyakozott, az már nem hozza különösebben lázba – lehet, hogy pont ezzel fogja bevonzani?!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A 4-es és a 8-as szám igen fontos szerepet kap a Vízöntő mai napjában. Az egyik jót, a másik rosszat jelöl majd, de azt csak nap közben fogja megtapasztalni, hogy melyik melyiket. Ezért ma mindenképpen nyitott szemmel járjon, figyelje az eseményeket-jeleket!

Halak (02.19.–03.20.)

Lát vagy olvas valamit a közösségi médiában, ami arra sarkallja, hogy kapcsolatba lépjen a posztolóval, vagy ön is kitegyen valamit ebben a témában. Legyen körültekintő, ha ezt a kommunikációs csatornát használja, ne hagyja, hogy a nézetkülönbségekből durva vita alakuljon ki!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Valery Orlov)