Napi horoszkóp, 2023. augusztus 11.: a Szűz fontos dolgot ismer fel, a Bakban tombol a kreativitás

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. augusztus 10., 20:05

Szerző:

Vége van már a hétnek: immár a pénteki napi horoszkóp kerül sorra. Mutatjuk, önnek mit ígérnek a csillagok erre a napra!

Kos (03.21.–04.19.)

Az egyik legfontosabb emberi kapcsolatában némi feszültséget észlel, de nem biztos benne, hogy mi az oka ennek a feszültségnek. Ma közelebb jut a megoldáshoz: lehet, hogy egy egészségügyi vagy mentális probléma van a háttérben!

Bika (04.20.–05.20.)

Be kell látnia, hogy amivel jó ideje próbálkozik, az azért nem sikerül, mert a dolgot most, ezzel a módszerrel lehetetlen kiviteleznie. Tegye egy időre félre a dolgot, aztán egy idő elteltével próbálkozzon újra, de ezúttal máshogy!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Azzal szembesül a mai napon, hogy egészen máshogy értékeli ön saját magát, mint ahogy kívülről értékeli önt valaki. Ne háborodjon fel, ne keseredjen el: nehéz önmagunkat objektíve megítélni. Az igazság minden bizonnyal valahol a kettő között van.

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy veszik át fölöttünk az irányítást néha az érzelmeink, hogy észre sem vesszük. Vigyázzon, mert a mai napon hajlamos teret engedni annak, hogy az irigység vagy a félelem beszéljen önből! Ne engedje őket eluralkodni, hiszen van önben rengeteg szeretet és remény is – vezéreljék önt inkább ezek!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Érdekes, hogy az embert hogy meg tudja tréfálni az időérzékelése: ez a nap például el fog rohanni ön mellett, ha nem vigyáz. Próbálja csak az éppen elvégzendő feladatokat a fókuszban tartani, hogy aztán maradjon egy kis idő kikapcsolódásra is, illetve arra, hogy szeretteivel töltsön egy kis időt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Valamiben, ami elsőre totális káosznak látszik önnek, a nap előrehaladtával felfedezi a logikát vagy a rendszert. Néha elég egy kicsit más szemmel, más oldalról ránézni a dolgokra, és a lényeg máris érthetővé válik. Fontos felismerés napja lesz ez a Szűz számára.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Harmadszorra ismétlődik meg valami ezen a napon, és nem véletlen, hogy a sors háromszoros ismétléssel hívja fel az ön figyelmét erre a dologra. Érdemes elgondolkodnia, miért történt meg ez éppen ennyiszer, mert fontos következtetéseket vonhat le.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Mintha a semmiből érkezne az a frusztráció, amivel a nap egyik legnehezebb pontján szembe kell néznie – de ugyanilyen megmagyarázhatatlannak tűnik a szép pillanatok jókedvének és örömének a forrása is. Vajon honnan kapjuk ezeket az energiákat? Este tekintsen vissza a napjára és fontos válaszokat kaphat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy szürke hétköznap is lehetett volna ez a nap, de ma egy olyan újdonság kezdődik a Nyilas életében, ami rengeteg mindent hosszú időre megváltoztat. A hétvégén a hét első fele már szinte a régmúltnak fog tűnni a mai nap eseményeinek a hatására.

Bak (12.22.–01.19.)

Csak úgy tombol ma önben a kreativitás, és nehezen bírja a korlátokat, a kötöttségeket-kötelezettségeket. Próbálja meg összhangba hozni teremtőképességét az élet által adott keretekkel, mert ez az út az igazi sikerhez!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Utoljára vesz ma részt egy csoportban abban a formában, ahogy ma tagja volt annak a bizonyos közösségnek. Nem biztos, hogy tudja már, melyik csoportról van szó, de eljött az ideje a továbblépésnek.

Halak (02.19.–03.20.)

A szomszéd kertjében mindig zöldebbnek tűnik a fű, de ma szembesül azzal, hogy rengeteg olyan ember él ön körül, akikhez képest kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát. Nagyon fontos, hogy ott legyen a hála az ön szívében mindenért, ez a lelki egyensúlyának egyik záloga.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Andrii Iemelianenko)