Napi horoszkóp, 2023. április 13.: a Mérleg meglepő ajánlatot kap, a Nyilas egy munkatársával flörtöl

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. április 12., 20:00

Szerző:

Izgalmakból nem lesz hiány csütörtökön! Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Teljesen pánikba esik, amikor rájön, hogy a felettese látni akarja. Mitől tart? Az elmúlt időszakban remekül végezte a munkáját, és mindenki csak hálás lehet önnek, hiszen nagyon sokszor húzta ki a csávából a munkatársait. Ne aggódjon, pozitív találkozás lesz!

Bika (04.20.–05.20.)

Meglehetősen fáradtnak érzi magát, de nem fog segíteni a tény, hogy rengeteg munkája lesz ma. Talán itt az ideje, hogy ne féljen ön sem segítséget kérni, hiszen ön is mindig ott van másoknak a bajban. A felettesei szintén megértik, ha jelzi, hogy ma nincs a toppon.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bűntudata van, amiért egy barátjával brutálisan őszinte volt. Ne legyen! Néha sajnos arra van szüksége a szeretteinknek is, hogy a pátyolgatás helyett elmondjuk, hogy mi külső szemlélőként, hogyan látjuk az ő helyzetüket. Idővel hálás lesz érte, meglátja! 

Rák (06.22.–07.22.)

Kikapcsolódásra vágyik, de szerencsére a délután/este folyamán ezt meg is fogja kapni! A barátai meglepik egy olyan élménnyel, amire már régóta vágyott, valamint végre lehetőségük lesz arra, hogy önfeledten szórakozzanak és nevessenek. Élvezze ki!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma lehetősége lesz arra, hogy a céljairól egy olyan személlyel beszélgessen, aki akár segíthet is önnek abban, hogy még közelebb kerüljön ahhoz, hogy elérje őket. Remek ötleteket fog kapni, de akár egy olyan lehetőséget is, ami visszautasíthatatlan lesz. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjával ma komoly döntést kell hozniuk. Fontos, hogy közben emlékezzenek arra, hogy önök egy oldalon állnak, és a céljuk egy olyan megoldás megtalálása, ami mindkettőjük számára jó és biztonságos. Őszintén kommunikáljanak egymással! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Meg fog ma lepődni kedves Mérleg! Egy régi ismerőse felkeresi, de egy olyan ajánlattal, amire álmában sem számított volna. A rossz hír, hogy a lehetőségnek van negatív és pozitív oldala is,  ezért mérlegelnie kell, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bizonytalan egy barátságát illetően. Mielőtt azonban úgy dönt, hogy elvág mindent kettejük között, talán érdemes lenne felhívnia az illetőt, és egy találkozót megbeszélni, mert nagyon sok minden van, amiről nem tud, és talán segíthet abban, hogy tisztábban lásson. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy munkatársával igazi flörtcsatába keverednek, de közben egy korábbi kapcsolatát sem zárta le teljesen. Mielőtt egy újabb románcba bonyolódik, előbb gondolja át, hogy mit szeretne, mire vágyik, mert addig nem lesz maradéktalanul boldog senki oldalán sem.

Bak (12.22.–01.19.)

Ma mindent belead, hogy a munkahelyén a főnöke lássa, mennyire lelkes és jó munkaerő. Szerencsére a dicséret nem marad el, de a további lehetőségek egyelőre igen. Ne csüggedjen! Hamarosan egy váratlan lehetőség fog betoppanni az életébe, ami mindent megváltoztat majd. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hazugságon kapja a párját, de ha azt akarja, hogy megbeszéljék a dolgot, akkor adja meg a lehetőséget neki, hogy elmondhassa, mi történt pontosan. A felesleges vitáknak és kiabálásoknak semmi értelme, inkább vonuljon félre, amíg lehiggad! 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy munkatársával remek ötletük támad, de lehetséges, hogy a felettesek ezt nem fogják annyira értékelni. Nos, ha tényleg annyira jó, akkor talán ez egy jel, hogy valami saját vállalkozásba kell kezdeniük, ahol kihasználhatják a lehetőségeiket és a tudásukat.

(Kiemelt kép: Shutterstock)