Napi horoszkóp, 2022. szeptember 5.: a Kos aggódik, a Mérleg tele van energiával

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a horoszkópjuk szerint. 

2022. szeptember 4., 20:00

Szerző:

Új hét, újabb napi horoszkóp! Mutatjuk, mit ígér az asztrológia a csillagjegyeknek hétfőre. 

Kos (03.21 - 04.19)

Olyan sokat aggódik ma, pedig nem kellene! Hiányzik a spontaneitás az életéből. Próbáljon meg egy kicsit ellazulni és csak sodródjon az árral. Higgye el, hogy hamarosan remek híreket fog kapni és élete egyik legboldogabb időszakát fogja élni. Legyen türelemmel! 

Bika (04.20 - 05.20)

Egy barátja csúnyán megbánthatja és még pletykálkodhat is, ami önnek érthető módon nem fog jól esni. Próbálja meg higgadtan kezelni a helyzetet, de ha úgy érzi, hogy ez a barátság nem megmenthető, ne csüggedjen, mert ön nem veszített el valójában semmit sem! 

Ikrek (05.21 - 06.21)

A mai nap az ismerkedésről fog szó! Nem biztos, hogy szerelem terén történik nagy találkozás, inkább a karrierje szempontjából ismer meg valakit, aki a jövőjében fontos szerepet fog játszani és idővel egy olyan ajánlatot kaphat, ami tényleg visszautasíthatatlan lesz. 

Rák (06.22 - 07.22)

A munkahelyén mindenki beszélgetős kedvében lesz, de ön úgy érzi, hogy magányra vágyik. Ha nagyon nincs a toppon kérdezze meg a főnökét, hogy hazamehet-e és otthonról elvégezheti-e a teendőit, ugyanis lehet, hogy a jelenlegi formájában sokkal produktívabb lenne így.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az utóbbi időszakban nem volt ideje kreatívkodni és a hobbijának élni! Ez szerencsére a héten megváltozik és már hétfőn is sokkal több ideje van arra, hogy azt csinálja, amit szeret. Mutassa meg a barátainak és a tehetségét, ugyanis az egyikük lehet, hogy egy remek ajánlattal fog előállni. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Párkapcsolati problémákkal kell szembenéznie, aminek az az oka, hogy a párjával nagyon nincsenek közös nevezőn és minden beszélgetés vitába torkollik. Ha helyre akarják hozni a dolgokat, ahhoz az kell, hogy mindketten legyenek nyitottak és ne támadják egymást állandóan. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Tele van energiával, ami a munkahelyén is meg fog látszani! A felettesei nagyon meglesznek elégedve önnel és még több komoly projektet kaphat meg, aminek csak örülni fog, mert nagyon élvezi, amit csinál. Azonban ne felejtsen el a pihenésre is időt szakítani.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma kiöntheti a szívét valakinek és olyan tanácsot kaphat, ami sok problémáját megoldhatja, ha megfogadja. Próbálja meg magát azokkal az emberekkel körül venni, akik támogatják és segítik, nem pedig lehúzzák. Gondoskodjon saját magáról!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Egy kollégája közelebb szeretne kerülni önhöz, de ön először elhárítja a közeledését, mert aggódik azon, hogy mi lesz ha a munkahelyi románc nem végződik jól. Nos, ez már csak tényleg önön múlik, hogy bevállalja-e vagy sem. Ha ön is úgy érzi, hogy érez valamit, ne habozzon lépni!

Bak (12.22 - 01.19)

Jól alakulnak a dolgai ma! Nem csak a karrierje területén, de pénzügyi szempontból is jó híreket kaphat. Vigyázzon azonban, hogy ne költekezzen túl, mert hamarosan egy nagyobb kiadása lesz. Legyen előrelátó és tegyen félre a pénzéből, hogy a későbbiekben se legyen gondja! 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Bár egyáltalán nem az ön műfaja, most mégis rengeteg olyan szituációba keveredik, amikor valaki kiönti a lelkét és ezt egyáltalán nem fogja bánni. Furcsamód most mégis élvezi a helyzetet, sőt egyszer-egyszer még ön is megnyílik és akár új barátságokat is köthet! 

Halak (02.19 - 03.20)

Olyan rég lepte meg magát valamivel, szóval itt az ideje! Jó dolog a spórolás, de ma kivételesen megengedhet magának egy kis kihágást, legyen szó tárgyról, utazásról vagy programról. Rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban és itt az ideje, hogy egy kicsit élvezze is az életet!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a jövő hétre pénzesőt ígér a horoszkóp

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akire szeptemberben rámosolyog a szerencse

3 csillagjegy, akinek szerelmet ígér a horoszkóp őszre

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp