3 csillagjegy, akinek szerelmet ígér a horoszkóp őszre

3 csillagjegy szerelmi élete nem várt fordulatokat hoz majd az ősszel. 

2022. augusztus 30., 10:33

Szerző:

Vége a nyárnak és jön az ősz! Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akinek a szerelmi élete lesz a fókuszban az új évszakban. Íme, mi vár rájuk a horoszkópjuk szerint. 

Kos (03.21 - 04.19)

Ha komoly kapcsolatban él akkor bizony hamarosan még inkább elköteleződnek a párjával egymás iránt. Eljegyzés, esküvő vagy talán a gyerekvállalás is téma lesz önök között. Ha egyedülálló, egy munkahelyi szerelem toppanhat be az életébe, ami lehet, hogy eleinte futókalandnak indul, de végül sokkal több lesz belőle.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ha párkapcsolatban él, a párjával még közelebb kerülnek egymáshoz és még inkább támaszai lesznek egymásnak. Ha egyedülálló, hamarosan egy olyan férfi toppan az életébe, akivel már korábban találkozott, de akkor még nem volt dolguk egymással. Most ez teljesen másképp lesz, mondhatjuk azt is, hogy eljön a mindent elsöprő szerelem. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A partnerével egy közös ügybe fognak bele, ami mindkettőjüknek rendkívül fontos lesz. Ez a biznisz még közelebb hozza önöket egymáshoz és a vitáikat is sokkal könnyebben fogják rendezni. Ha egyedülálló, egy olyan személy lép az életébe, akinek teljesen ellentétjei egymásnak, de talán pont ez lesz annyira vonzó mindkettőjük számára. Már néhány randi után úgy fogja érezni, hogy ebből komoly kapcsolat is lehet.

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 30.: a Szűz nem tudja elengedni a régi párkapcsolatát, a Skorpiónak szárnyal a karrierje

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akinek anyagi szempontból remek szeptembere lesz

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock - 4Max)

Horoszkóp