Napi horoszkóp, 2022. augusztus 30.: a Szűz nem tudja elengedni a régi párkapcsolatát, a Skorpiónak szárnyal a karrierje

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a horoszkópjuk szerint. 

2022. augusztus 29., 20:00

Szerző:

Keddre is jelentkezünk: íme, az újabb napi horoszkóp! Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok. 

Kos (03.21 - 04.19)

Nem igazán tud mit kezdeni a munkahelyén kialakult feszültséggel. Nincs energiája, sem türelme arra, hogy mások problémájával foglalkozzon. A legjobb lesz, ha kizárja ezeket a dolgokat és csak a feladataira koncentrál. Ne érezze rosszul magát, mert nyugalomra vágyik!

Bika (04.20 - 05.20)

Két remek lehetőség között vacillál, de ha ilyen sokáig húzza a döntéshozatalt könnyen két szék közül a pad alá esik. A legjobb lesz, ha minél előbb megpróbálja eldönteni, hogy mit is szeretne pontosan, ugyanis a szíve mélyén ott van a válasz. Gondolkodjon!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Gondjai akadnak a párkapcsolatában és ez a probléma a munkahelyi teljesítményén is meglátszódik majd. A legjobb lesz, ha őszintén leülnek a párjával beszélni és mindketten őszintén elmondják azt, amit éreznek. Együtt kell rájönniük arra, hogy van-e közös jövőjük a partnerével. 

Rák (06.22 - 07.22)

Jó híreket fog ma kapni! Egy olyan lehetőséget fog kapni, amire már régóta vágyott és tényleg bebizonyíthatja, hogy mit tud. Eleinte félni fog az ismeretlentől, de nincs mitől tartania, mert hamar rá fog jönni, hogy megtalálta a helyét. Élvezze ki az élet adta lehetőségeket! 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Nincsen nagy motivációja a mai napra, pedig rengeteg a teendő. Ne féljen segítséget kérni, mert a barátai és a családja mindenben ön mellett állnak és bizony néha megeshet, hogy ön az, aki elfárad. Szedje össze magát és a hét többi napján sokkal könnyebb lesz minden!

Szűz (08.23 - 09.22)

Egy régi párkapcsolatának az emlékei törnek fel önben. Ez azonban befolyásolhatja a jelenlegi párkapcsolatát vagy ha szingli akkor az ismerkedést másokkal. Ha úgy érzi, hogy nem zárta le magában a régi szerelmet, adjon időt és gyászolja meg. Nem kell rosszul éreznie magát, ha nincs a legjobb formájában.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy váratlan telefonhívást kap, ami az egész napját felforgatja. Egy közeli hozzátartozójának lesz szüksége segítségre, ön pedig természetesen rögtön aggódni fog. Próbáljon meg higgadt maradni, mert ha nem nyugszik meg könnyen lehet, hogy több emberrel is összetűzésbe kerül. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Olyan teljesítményt nyújt a munkahelyén, hogy nem csak a feletteseinek, de a közvetlen kollégáinak is leesik az álla! Ha ezt a jó tempót és szorgalmat megtartja könnyen lehet, hogy hamarosan előléptetésben vagy fizetésemelésben részesül. Csak így tovább!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Lehetetlen küldetést akar teljesíteni a mai napon. Rengeteg feladatot vállalt magára, mert bizonyítani szeretne és lekötni magát, de vigyázzon, mert ha túlhajszolja magát hamarosan az egészségével is problémái lesznek. Találja meg az aranyközéputat a munka és a magánélet között. 

Bak (12.22 - 01.19)

Csúnyán összevesznek egy közeli barátjával, mert egy témában nagyon nem értenek egyet. Nos, elképzelhető, hogy egyikőjük  sem gondolkodik rosszul, de nem hajlandók kompromisszumot kötni. Gondolja át, hogy biztosan megéri-e egy ilyen ügy miatt elveszíteni egy barátot. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy olyan bókot kap ma valakitől, ami nem csak a napját, de az egész hetét bearanyozhatja. Végre elhiszi, hogy a munkája, amit csinál tényleg értékes és látja, hogy megbecsüli a környezete azért, amit tesz. Ne gondoljon kevesebbet magáról, mert itt a bizonyíték, hogy mások nagyon is elégedettek önnel! 

Halak (02.19 - 03.20)

A párkapcsolatban élő és a szingli Halak számára is fontos szerepet kap ma a szerelem. Ha kapcsolatban él, a párja egy különleges dologgal lepheti meg. Ha egyedülálló, lehetséges, hogy ma találkozik valakivel, aki mindent megváltoztat. Ne féljen beengedni az új embereket az életébe!

Még több horoszkóp

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akinek anyagi szempontból remek szeptembere lesz

3 csillagjegy, aki életébe hamarosan betoppan az új szerelem

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp