Napi horoszkóp, 2022. október 28.: az Ikrek értékes információt kap, a Vízöntőnek egy ismeretlen hoz sikert

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. október 27., 20:05

Szerző:

Itt az utolsó napi horoszkóp a hosszú hétvége előtt! Olvassa el, mit ígérnek önnek a csillagok az utolsó októberi péntekre, alább találja az önnek szóló üzenetet! Ne felejtse azonban, hogy a víkend négy napján is minden reggel várjuk önt friss asztrológiai összeállítással a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Ami először ellenszenvet, akár dühöt váltott ki önből, annak most meglátja a pozitív oldalát. Ha már így alakultak a dolgok, ismerje be, hogy önnek is jobb, ha meggondolja magát, és kitart amellett, ami ellen eleinte tiltakozott! Sok mindentől megfosztja magát, ha csökönyös marad és nem látja be a hibáját.

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi néha, mintha teljesen más nyelvet beszélne, mint a többiek. De ne hagyja, hogy a különbözőségek éket verjenek ön és a többiek közé, mert ha a szívére hallgat és annak megfelelően cselekszik, a tetteiből úgyis meg fogja önt ismerni mindenki, aki számít!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rengeteg személlyel találkozott az utóbbi időben és sok információt kapott tőlük. Ezek között van nagyon értékes is, ami sokban előreviheti önt az életben, illetve a karrierjében, szóval gondosan válogassa meg, hogy kitől mit használ fel!

Rák (06.22.–07.22.)

Egymásra vannak utalva valakivel, akit nem igazán kedvel. Tegye félre az érzéseit, a személyeskedést – puszipajtások soha nem lesznek az illetővel, de nagyban leegyszerűsíti az ön életét is, ha megtanulnak egymás mellett létezni-dolgozni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Közel kerül valakihez, akivel pedig első blikkre úgy tűnik, hogy egyáltalán nem illenek össze. Nos, amint meg fogja látni, tényleg nem – de ez nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnék a közösen eltöltött időt, illetve hogy a közös tapasztalatokból nem épülhetnének mind a ketten!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan személy játszik szerepet a mai napjában, akinek a számára ön sokkal többet jelent, mint gondolná. Ha nem érti az illető bizonyos megjegyzéseit vagy cselekedeteit, ez lehet mögötte!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy figyelemre méltó képességét ritkán használja, mert úgy érzi, a hétköznapi életben semmi jelentősége nincs. Pedig dehogynincs: van, aki imádja ezt a tulajdonságot önben! A mai napon is lesz dolga egy ilyen személlyel.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan szituációt örökölt, ami bizonyos szempontból az átlagnál jobb helyzetbe hozza önt, de közben meg megvannak a saját buktatói és csapdái. Ha ez utóbbiakkal szembesül, próbáljon egy kicsit néha mások fejével gondolkodni, gondoljon bele, mit mondanának, mit csinálnának ilyenkor szerettei – ez segíthet!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy volt szerelmével, barátjával vagy iskolatársával kerül újra kapcsolatba. Érdemes lesz megfigyelnie, hogy az önök között levő viszony mennyit változott az azóta eltelt időben – ha most együtt tudnak működni, abból egy pozitív dolog sülhet ki.

Bak (12.22.–01.19.)

Vigyázzon, mert a mai napon egy más kárára elejtett megjegyzés vagy poén különös sérelmet okozhat. Negatív megjegyzéseit inkább engedje el anélkül, hogy kimondaná őket, mert ha mégis kicsúszott, lehet, hogy a bocsánatkérés sem teszi egyszerűen helyre a dolgot!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személlyel kerülnek egymás mellé egy hivatalos vagy munkával kapcsolatos ügyben, akivel nem ismerik egymást, még egymás nevét sem tudják. A kapcsolat csak futó lesz, de sikert hoz mindkettejük számára!

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki bocsánatot szeretne kérni öntől, de gesztusai vagy nem úgy jönnek ki, ahogy az illető szeretné, vagy el se jutnak önhöz. Ne tartson haragot, fogadja el az illető bocsánatkérését, önöknek kettőjüknek még dolga lehet egymással!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp