Napi horoszkóp, 2022. október 10.: a Ráknak furcsa érzései lesznek, a Nyilas randevúra készülhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. október 9., 20:00

Szerző:

Természetesen az új héten is készülünk napi horoszkóppal! Most megtudhatja, hogy hétfőre, mit üzennek a csillagok. Görgessen lejjebb, keresse ki a csillagjegyét és olvassa el az asztrológia üzenetét. 

Kos (03.21.–04.19.)

Álmosan indul a reggel, mert a hétvége nem volt annyira pihentető, mint ahogyan azt eltervezte. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ki sem lát a munkából, de vigasztalja az, hogy a kollégái szintén rengeteget dolgoznak, valamint segíthetik egymást, hogy könnyebben átvészeljék a napot. 

Bika (04.20.–05.20.)

Borzasztó dühös lesz a párjára, mert megint elfelejtett valamit, amire ön kifejezetten megkérte, hogy figyeljen. Bosszantó az ügy, de gondoljon bele, hogy biztosan megéri-e, hogy emiatt egy óriási vita kerekedjen kettejük között. Ha lehetséges, inkább engedje el. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagyon kipihent és lelkes lesz hétfőn! Természetesen a felettesei értékelni fogják, hogy mennyire helytáll ma mindenben. Talán nem is kell megerőltetnie magát a hét többi napján, ha ma mindent belead és gyorsan halad a feladataival. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy régi partnerrel való találkozás nagy hatással lehet az érzelmi világára és úgy érzi majd, hogy rengeteg érzés kavarog önben. Ha úgy érzi, hogy még nem zártak le mindent az illetővel, talán megér egy telefonhívást, hogy egy utolsó beszélgetésre összeüljenek. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma egész nap csörög a telefonja, amit már nem fog ép ésszel bírni, ezért ingerült lesz. Vigyázzon azonban, hogy ne olyan embereken csattanjon a haragja, akik semmiről sem tehetnek, mert később lesz, miért magyarázkodnia. Próbáljon megnyugodni! 

Szűz (08.23.–09.22.)

A szingli és a párkapcsolatban élő Szüzek napja is szerelmesen indul! Vigyázzon azonban, hogy a munkájára is tudjon koncentrálni, mert bőven jut ma feladat, a főnöke pedig nem biztos, hogy a legjobb kedvében lesz, úgyhogy nem árt, ha mindenre odafigyel. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ideges lesz, amikor rájön, hogy a napja egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt ön eltervezte. Gondoljon bele, hogy nem mindig rossz, ha valami nem sikerül, mert talán oka van, és hamarosan valami jobb jön az életébe. A pozitív felfogás sokat segíthet most. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy barátja nem bírja ki, hogy ne jegyezzen meg valamit önnek, de ön azonnal sértésnek fogja venni. Ha később jobban belegondol, az illető csak segíteni szeretett volna, habár a stílus valóban nem biztos, hogy a legmegfelelőbb volt. Ne idegeskedjen ezen a témán túl sokáig. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy kollégája felkelti az érdeklődését, de ő nem teszi meg az első lépéseket ön felé. Nos, ha ön merészebb, hívja el egy kávéra vagy vacsorára, mert lehetséges,  hogy ebből a flörtölésből talán valami komolyabb kapcsolat is kialakulhat idővel.

Bak (12.22.–01.19.)

Szerencsés nap elé néz, valamint anyagi szempontból is jó híreket kaphat. Mostanáig úgy érezte, hogy a helyzete kilátástalan, de végre látja, hogy mindenre van megoldás. Vigyázzon azonban, hogy ne költekezzen túl sokat, mert még jól jöhet majd a pluszpénz. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem érzi jól magát a jelenlegi pozíciójában, de a főnöke nem szeretné ha távozna a cégtől. Mi lenne, ha megtalálnák együtt a megoldást? Az ön fejében már megvan, hogy mi az a pozíció, amit szívvel-lélekkel tudna csinálni. Mondja el a felettesének is! 

Halak (02.19.–03.20.)

Aggódik, hogy rengeteg a munkája, és nem biztos, hogy kész lesz mindennel a héten, de az igazság az, hogy olyan fantasztikusan dolgozik, hogy ez nem is kérdés. Egy kicsit még tartson ki, mert hamarosan jön a segítség, valamint az elismerés is a kemény munkáért. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp