Horoszkóp: 3 csillagjegy, akik anyagi szempontból szerencsés hónap elé néznek

3 csillagjegynek pénzesőt ígér a horoszkóp októberre. 

2022. október 5., 12:48

Szerző:

3 csillagjegy számára csupa jó dolgot ígér az asztrológia. A horoszkópjuk szerint anyagi szempontból jó híreket kapnak, sőt egyesek igazi pénzesőre számíthatnak októberben. Most mutatjuk, hogy kik a szerencsések.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rendkívül szerencsés helyzetbe kerül hamarosan! Nem várt bevételi forrása lesz, ami rengeteg problémáját megoldja, és végre talpra áll. Vigyázzon azonban, hogy tanuljon meg spórolni is, mert még jöhetnek nehéz időszakok, sőt hamarosan itt lesznek az ünnepek, ami nem lesz olcsó mulatság. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A munkahelyén megjutalmazzák azokat, akik mindent beleadtak az elmúlt hónapokba, és lássuk be, hogy ön sosem tétlenkedett. A fizetésemelés vagy jutalom a legjobbkor fog jönni, ugyanis nemrégiben több nem várt kiadása is volt. Az biztos, hogy megérdemli! 

Halak (02.19.–03.20.)

Rendkívül szerencsés napok elé néz! Ha van vállalkozása vagy éppen most indított be valamit, hamar anyagi sikerrel járhat, de ha már régóta vásárolja a sorsjegyet, az is elképzelhető, hogy a szerencsejáték is jól sülhet el. Az biztos, hogy októberben jóval többet fog keresni, mint amire számított. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp