3 csillagjegy, akikre rátalál a szerelem októberben a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegynek szerelmesen fog telni az október a horoszkópjuk szerint. 

2022. október 3., 13:21

Szerző:

Itt az új hónap, és a romantika fontos szerepet fog játszani néhány csillagjegy életében. Mutatjuk, ki az a 3 csillagjegy, akikre rátalál a szerelem októberben.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy ismerőse mutathatja be valakinek, aki nagyon különleges helyet fog elfoglalni az életében az elkövetkezendő időszakban, sőt egy igazi komoly szerelemmé is alakulhat a kapcsolat. A korábbi sérelmei miatt fél nyitni mások felé, de próbáljon meg nem ellökni magától olyan embereket, akik tényleg csak szeretni akarják.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy régi szerelem lángolhat fel újra az életében. Eleinte bizalmatlan lesz a partnerével szemben, de lassan meglátják, hogy mindketten rengeteget változtak, és talán most jött el az idő, amikor ugyanazt akarják. Beszéljenek át mindent alaposan, hogy tudják, biztosan egy hullámhosszon vannak-e! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A munkahelyén vagy a baráti társaságában kelti fel egy különleges személy az érdeklődését, aki már az elején kijelenti, hogy bizony komolyak a szándékai önnel kapcsolatban. Úgy érzi majd, hogy sosem vonzódott ennyire senkihez sem, de ne ijedjen meg, a szerelem már csak ilyen.

 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp