Havi horoszkóp, 2022. október: a Bika új barátra tesz szert, az Ikrek megtalálja a válaszokat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre októberben a havi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 30., 12:14

Szerző:

Véget ért a szeptember, itt az ideje egy kis előretekintésnek, jöjjön az októberi havi horoszkóp! Keresse ki alább a születési dátuma szerinti csillagjegyét, ha kíváncsi arra, mire számíthat a most kezdődő hónap során!

Kos (03.21.–04.19.)

A hónap egyik meghatározó tapasztalata lesz az, hogy egy közösség, aminek ön mindig is tagja volt, bővülni kezd. Mások is csatlakoznak, és ez szép lassan egyre több dolgot megváltoztat, önnek is keresnie kell a helyét az új felállásban.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy új barátra tesz szert, illetve bizalmasabbá válik a viszonya egy ismerősével, de a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy egyelőre nem lehet biztos ennek az illetőnek a szándékait illetően, miközben pár fontos dologban nagyon is hasonlítanak egymásra. Az élet hamarosan próbára is teszi majd a kapcsolatukat, ekkor úgyis minden ki fog derülni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hónap vége felé, ahogy közeledik a halottak napja, egyre többször szembesül majd igen mély, filozófiai-egzisztenciális kérdésekkel. Ne ijedjen meg, most van ezeknek a kérdéseknek az ideje, és most áll be az a konstelláció, ami lehetővé teszi önnek, hogy ezekre a legnehezebb kérdésekre válaszokat találjon önmagában.

Rák (06.22.–07.22.)

Szembekerül valakivel, akivel korábban teljesen harmonikus volt a viszonya. Se a konfliktus kialakulása, se annak a megoldása nem megy egyik percről a másikra, de ha észben tudják tartani, hogy miért is kerültek önök egymás mellé és mi tartotta önöket össze annak idején olyan sokáig, meglesz a megoldás, és a kapcsolatuk szintet lépve, megerősödve folytatódik majd.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az univerzum több olyan személyen keresztül mutatja meg önnek a jövőt ebben a hónapban, akik azon a pályán indultak el, amin ön is halad, csak jóval korábban, illetve már a pálya végére is értek. Okuljon a példájukból, mert így el tudja kerülni a buktatókat és fontos döntéseket hozhat meg arról, pontosan merre és milyen áron szeretne eljutni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kedvességgel, szeretettel, elfogadással, növekedéssel teljes hónapot ígér a Szűz csillagjegy szülötteinek a horoszkóp ennek az ősznek a derekára. Minden nap valami újdonságot fog hozni, és ezek hatékonyan táplálják majd az önben lévő energiákat, hogy fejlődni tudjon, meg tudjon újulni. A munkát nem fogja senki elvégezni ön helyett, de meglesz önben az energia, hogy maga végezze el és még örömet is leljen benne.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Csodálatos fejlődés és növekedés tanúja lehet majd ebben a hónapban. Egyetlen kis porszemből nő ki egy kész dzsungel az ön szeme láttára. Ha nem vigyáz, hamarosan már nem is fog emlékezni, mi is volt az a porszem, amiből az egész kiindult.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kész sivatagnak tűnik néha ez az ősz, de ha kicsit jobban odafigyel a részletekre, fel fogja fedezni, hogy ez a sivatag mennyi különböző színben pompázik. A hónap élményei minden korábbinál több erővel, kitartással és elszántsággal ruházzák fel önt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ebben a hónapban meglepően alakul majd a kapcsolata egy személlyel, aki bizonyos szempontból rengeteg hatalommal rendelkezik, azonban alapvetően mégis magányos. Nagyon fontos dolgokat tanulhat meg ettől az illetőtől, például azt, mennyire fontos, hogy a szíve mélyén rejtőző legmélyebb vágyát kövesse ahelyett, hogy elaprózná az energiáit kevésbé fontos dolgokra.

Bak (12.22.–01.19.)

Ezt a hónapot egy hosszas keresgélés és egy drámai megtalálás, azaz találkozás teszi majd emlékezetessé. Vajon tényleg egy személyen, tényleg ezen a személyen keresztül kaphatja meg, amit olyan régóta keresett?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A segítő szándék rendkívüli helyekre fogja önt elvezetni ebben a hónapban, különleges emberekkel ismerkedhet meg, fontos tapasztalatok érik majd. És ami a legnagyobb tanulság: abból a mondásból, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, az IS a legfontosabb szó.

Halak (02.19.–03.20.)

Ugyanannak a személynek két arcát ismeri meg, és ez a hónap egyik legmegdöbbentőbb tapasztalata lesz az ön számára, ami az életére többféle módon is kihatással lesz. Korábban félreismerte volna? Vagy csak az utóbbi időben lett ennyire más ez az önhöz igen közel álló illető? Talán erre is hamarosan fény derül.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Lia Koltyrina)

Horoszkóp