Napi horoszkóp, 2022. október 3.: a Kos erőt meríthet, a Mérleg életébe érkezik valaki új

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. október 2., 20:01

Szerző:

A most induló hét első napi horoszkópját találja alább! Mint mindig, a hét valamennyi napján érdemes visszalátogatnia a Horoszkóp rovathoz a 168.hu-n, mert a napi horoszkópok mellett egyéb asztrológiai összeállításokat is talál nálunk!

Kos (03.21.–04.19.)

Ezen a hétfőn a legtöbb békét és erőt egy olyan találkozásból meríthet, aminek során egy önhöz közel álló rokonnal, például szülővel, testvérrel vagy gyerekkel tölthet együtt néhány értékes, meghitt percet. Próbáljon meg időt szakítani erre ma, és legyen ott igazán a pillanatban!

Bika (04.20.–05.20.)

Kétszeresen számít ezen a napon, amit a Bika csillagjegyűek esznek és isznak. Próbáljon meg tehát duplán odafigyelni arra, hogy tápláló és egészséges ételeket-italokat fogyasszon! A fölösleges nassolást, cukros üdítőket, zsírban sült ételeket ma inkább ugorja át – már ha egyáltalán szokott ilyesmikkel élni egyébként.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Feleslegesnek, esetleg irritálónak tűnő kérdéseket kap a mai napon. Próbáljon meg okosan és türelmesen válaszolni ezekre, mert lehet, hogy hamarosan rádöbben, hogy mégsem volt olyan felesleges az a bizonyos kérdés, illetve oka van, hogy többször is felmerül.

Rák (06.22.–07.22.)

Ez a hétfő különösen kedvez önnek, ha önkifejezésről, művészetről van szó. Kifejezetten terápiás hatása lesz, ha ma alkot valamit. Ez a pillanatnyi önkifejezés lehet például tánc vagy ének, de akár egy maradandót is alkothat, szöveget, rajzot, bármit! Ne fogja vissza magát, ne várjon közönségre, csak csinálja!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kellemes meglepetés várja önt a mai napon: még egy hétköznap, még egy hétfő is lehet szórakoztató! Csak azért mert felelősségei és kötelességei vannak, ne legyen túlságosan komoly és szigorú önmagával szemben! Élvezze is néha az életet – arra van, nem?

Szűz (08.23.–09.22.)

Több szempontból is pozitív nap lesz ez a Szűz csillagjegy szülöttei számára. Minden, ami lényeges, az jó fog menni ezen a napon, és mentálisan is, ha tudja, oda fogja tudni tenni magát. Figyeljen önmagára, ne hagyja, hogy ötleteiből akár egy is pocsékba vagy feledésbe menjen ma!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Azt jelzi a horoszkóp, hogy fentről érkezik valaki az ön életébe, és változásokat hoz. Az illető jó szándékú és remek kapcsolatai vannak, érdemes jóban lenni vele.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Jól jön most a bátorítás, és ezen a napon meg is érkezik. Ön tudja a legjobban önmagáról, hogy intelligens és helyén van a szíve, szóval nem nagyzolás az ön részéről, ha néha felmutatja az eredményeket, amiket elért. A mai napon mutassa meg bátran önmagát, mutassa meg, mi az, amire büszke!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy gondját-baját megbeszélje egy megértő baráttal vagy rokonnal. Meglátja, jobb megosztani az ilyesmit, máris megkönnyebbül az ember, más szemszögből látja a saját problémáját és a megoldást is könnyebben megtalálja!

Bak (12.22.–01.19.)

Talál egy príma módszert arra, hogy az önt nyomasztó stresszt csökkentse. Pont jókor, mert különösen jól fog jönni ezekben a napokban, hogy megfelelően tud fókuszálni a munkára, illetve igazán jelen tud lenni a szeretteivel töltött pillanatokban.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A normálisnál könnyebben hibázik most, ha nem koncentrál igazán arra, amit éppen csinál. A legjobb, ha elébe megy a tévesztéseknek: amennyiben érzi, hogy már nem az van a fókuszban, aminek ott kellene lennie, csináljon egy pillanatra valami mást, tartson egy apró szünetet, és térjen vissza a feladathoz azután, felfrissült elmével!

Halak (02.19.–03.20.)

Alkalom kínálkozik ma egy kis ügyeskedésre, talán bocsánatos füllentésre/csalásra, ami kellemesen leegyszerűsíthet pár dolgot. A lelke mélyén érzi azonban, hogy nem szabadna engedni ennek a kísértésnek: hát akkor a lelkére hallgasson, ne a kínálkozó alkalomra!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Evgeny Atamanenko)

Horoszkóp