3 csillagjegy, akiknek jó hírrel kezdődik az október a horoszkóp szerint

Íme, melyik 3 csillagjegy szülöttei számára ígéri a horoszkóp, hogy hamarosan jó hírnek örülhetnek.

2022. október 2., 08:23

Szerző:

Különleges horoszkóp-összeállítással jelentkezünk ma, ugyanis 3 csillagjegy szülötteinek az asztrológia azt jelzi, hogy hamarosan jó hír érkezik a számukra. Alább találja, hogy melyik 3 csillagjegyről van szó.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az életre gyakran jellemző szimmetria jegyében jó hírt fog kapni, de egy kicsit rosszkor – plusz jön egy rossz hír is, aminek negatív hatását azonban nagyban kiegyenlíti majd, hogy kifejezetten jó időzítéssel érkezik majd. Ilyen az élet néha, semmi sem tökéletes.

Szűz (08.23.–09.22.)

Karrierjével, munkájával kapcsolatos hírt kap a most következő napokban. Egy újdonságról lesz szó, ami változást hoz az ön feladatai-pályája tekintetében, és elsőre talán nem is lesz teljesen nyilvánvaló, igazából mennyire jó hír ez valójában.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Derült égből villámcsapás helyett borult égből napsugárként érkezik a jövő héten egy jó hír, ami a jövő hét egyik napját teljes egészében bearanyozza majd. Lesz, aki nem örül majd együtt önnel, de jól teszi, ha megfigyeli az illető reakcióját, így legalább tudni fogja az illetővel kapcsolatban, hogy igazából hányadán állnak.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Studio Romantic)

Horoszkóp