3 csillagjegy, akik októberben jobban fogják érezni magukat az egészséghoroszkóp szerint

Íme, melyik az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei számára a horoszkóp szerint az október kedvezőbb hónap lesz a szeptembernél testi-lelki egészség szempontjából.

2022. szeptember 28., 14:03

Szerző:

Már csak pár nap, és véget ér a szeptember – ez pedig testi-lelki jóllét szempontjából jó hír az egészséghoroszkóp szerint a következő három csillagjegyben születettek számára. Az ön csillagjegye ott van a három között? Olvasson tovább!

Szűz (08.23.–09.22.)

Erősebb immunrendszerrel vág neki az ősz derekának, szóval hagyja, hogy a szervezete tegye a dolgát! Ne erőltesse túl magát, de nem is lustuljon el, táplálkozzon megfelelően, és a teste öngyógyító energiái a csúcsra fognak járni! Az így kialakuló egyensúly-egészség segíthet abban, hogy a lelkében is tartóssá tegye a békét, felkészülve a téli időszakra.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegyben születettek számára egy békésebb, nyugodtabb időszak következik, és ezt ki fogják tudni használni arra, hogy testi-lelki egészségükért a lehető legtöbbet tegyék. A rendszeres mozgás, sport, tánc és elmélyülés kiegyensúlyozza önt és ennek szinte azonnal érezni fogja a hatását: jobban érzi majd magát, mint korábban.

Bak (12.22.–01.19.)

Jó hír: gyógyulást, illetve egyre kevesebb fájdalmat jelez előre a horoszkóp a Bakoknak október hónapra. Ez vonatkozik a testi és a lelki egészségre egyaránt, hiszen a kettő nem független egymástól. A fájdalmat lehet tűrni, de teljesen hozzászokni sosem lehet – igazi átváltoztató erejét csak akkor tudja felmérni, miután elmúlt.

(Kiemelt kép: Shuttestock/Evdokimov Maxim)

Horoszkóp