Napi horoszkóp, 2022. november 18.: a Szűz olyan vallomást kap, amire nem számít, a Skorpió nagy nap elé néz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. november 17., 20:00

Szerző:

Kíváncsi  rá, hogy mit üzennek a csillagok péntekre? Most megmutatjuk! Minden hétköznap jelentkezünk napi horoszkóppal, de természetesen a hétvégére is készülünk, ha visszanéz később, azt is megtudhatja, hogy szombat-vasárnap, mire számíthat. 

Kos (03.21.–04.19.)

Fáradtnak érzi magát az utolsó munkanapon, de szerencsére nem kell majd nagy erőfeszítéseket tennie. A felettese azonban egy másik dologról szeretne beszélni önnel, ami nagyon vészjóslónak hangzik először, de ne aggódjon, nem lesz baj! 

Bika (04.20.–05.20.)

Jó híreket fog ma kapni! Nyugodtan készülhet a hétvégére, mert minden a helyére került, és végre úgy érezheti, hogy eljött a pihenés ideje. Ne felejtsen a barátaira is időt szánni, mert már nagyon hiányolják a társaságát. Keresse fel őket! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy rokonával csúnyán összeveszhetnek, de az igazság az, hogy nem feltétlenül van igaza bárkinek is. Gondolják át, hogy tényleg megéri-e a felesleges feszültségkeltés a családban, amikor így is mostanában sok problémával kellett megküzdeniük. Inkább fogjanak össze! 

Rák (06.22.–07.22.)

A párja ma meglepheti önt a figyelmességével és a kedvességével. Legyen ön is egy kicsit lelkesebb, mert talán a partnere most tényleg jóvá szeretné tenni az elmúlt napok hibáit. Ha úgy érzi, hogy nem nyitott, akkor talán ideje elgondolkodniuk, hogy biztos együtt képzelik-e el a jövőt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kicsit vissza kell vennie a tempóból, mert állandóan a munkán kattog az agya. Péntek délután ideje a pihenéssel törődnie, valamint a családtagjaival és a barátaival. Nem fog tudni minden problémát egyedül megoldani a munkahelyén, ezért inkább egy kicsit vegye lazábbra! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan vallomást fog hallani, amitől leesik az álla. Nem számít rá, hogy az egyik legközelebbi barátja táplál mély érzéseket ön iránt. Ha ön nem viszonozza az érzéseket, szedje össze a gondolatait, és próbálja meg ne túlságosan megbántani az illetőt. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy barátja csúnyán átveri, de hamar lebukik a hazugsággal. Érthető, hogy megbántva érzi magát, de az ingerültség helyett, inkább próbálja meg a lehető legnyugodtabban kezelni a helyzetet. Természetesen ne hagyja szó nélkül a történteket. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagyon motiválatlannak érzi magát, de régi ismerős felbukkanása új lehetőségeket hoz. Egy olyan ajánlatot fog kapni, amire már régóta vágyott, és úgy érzi, hogy végre kiteljesedhetne, mert olyan munkával foglalkozhatna, amit szeretne csinálni. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem könnyű a változás, de muszáj lesz változtatniuk a párjával a jelenlegi szokásaikon, mert ez a helyzet egyikőjüknek sem jó. Üljenek le és beszéljék át a problémákat, ugyanis csak együtt találhatják meg a megoldást, de ehhez kompromisszumok is kellenek. 

Bak (12.22.–01.19.)

Nehezen fog neki látni egy feladatnak, de hamar rájön, hogy nagyon könnyű dolga lesz, mert minden tudása megvan ahhoz, hogy a projekt tökéletes legyen. Ne becsülje le saját magát, hiszen a kollégái és a felettesei is tudják, hogy remek munkaerő. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem is alakulhatnának jobban a dolgai! Ma ragadjon meg minden alkalmat, mert csodálatos élményekben lesz része, valamint végre úgy érzi majd, hogy értékelik a kemény munkáját. Olyan dolgokat is sikerül elrendeznie, amik mostanáig problémát jelentettek az életében. 

Halak (02.19.–03.20.)

Nagyon nehezen tud megnyílni egy barátjának, aki elég erősen próbálkozik. A legjobb, amit tehet, ha megérteti az illetővel, hogy a bizalom nem egy olyan dolog, ami egy pillanat alatt létrejön. Ne érezze rosszul magát, mert nem halad olyan tempóban, mint a másik. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp