Napi horoszkóp, 2022. május 26.: kellemes meglepetések, erős érzelmek várják ma a csillagjegyeket

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. május 26., 00:04

Szerző:

Íme a csütörtöki napi horoszkóp! Ha kíváncsi, mit üzennek önnek erre a napra a csillagok, olvasson tovább! Ha szívesen böngészi előrejelzéseinket, várjuk vissza holnap is – a 168.hu-n minden nap friss horoszkópot talál!

Kos (03.21.–04.19.)

Több szempontból is pozitív nap lesz ez a kosok számára. Minden, ami lényeges, az jó fog menni ezen a napon, és mentálisan is, ha tudja, oda fogja tudni tenni magát. Figyeljen önmagára, ne hagyja, hogy ötleteiből akár egy is pocsékba vagy feledésbe menjen ma!

Bika (04.20.–05.20.)

A bikáknak jól jön most a bátorítás, és ezen a napon meg is kapják. Ön tudja a legjobban önmagáról, hogy intelligens és helyén van a szíve, szóval nem nagyzolás az ön részéről, ha néha felmutatja az eredményeket, amiket elért. A mai napon mutassa meg bátran önmagát, mutassa meg, mi az, amire büszke!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kellemes meglepetés várja önt a mai napon: még egy hétköznap is lehet szórakoztató! Csak azért mert felelősségei és kötelességei vannak, ne legyen túlságosan komoly és szigorú önmagával szemben! Élvezze is néha az életet – arra van, nem?

Rák (06.22.–07.22.)

Ha aggodalmaskodik valamin, a mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy gondját-baját megbeszélje egy megértő baráttal vagy rokonnal. Meglátja, jobb megosztani az ilyesmit, máris megkönnyebbül az ember, más szemszögből látja a saját problémáját és a megoldást is könnyebben megtalálja!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Érezte, amikor megcsókolta önt a múzsa? Remélhetőleg igen, mert ez a nap különösen kedvez önnek, ha önkifejezésről, művészetről van szó. Jól fogja magát érezni és kifejezetten terápiás hatása lesz, ha alkot valamit. Lehet az egy maradandó dolog, mint egy festmény vagy egy rövid novella- vagy naplóbejegyzés, de lehet az pillanatnyi önkifejezés is például táncban vagy énekben. Ne fogja vissza magát, ne várjon közönségre, csak csinálja!

Szűz (08.23.–09.22.)

Kellemes meglepetés: ma talál egy remek módot arra, hogy az önt nyomasztó stresszt csökkentse. Pont jókor, mert különösen jól fog jönni ezekben a napokban, hogy megfelelően tud fókuszálni a munkára, illetve igazán jelen tud lenni a szeretteivel töltött pillanatokban.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kap egy két feleslegesnek és/vagy irritálónak tűnő kérdést a mai napon. Próbáljon meg okosan és türelmesen válaszolni ezekre, mert lehet, hogy hamarosan rádöbben, hogy mégsem volt olyan felesleges az a bizonyos kérdés, illetve oka van, hogy többször is felmerül.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Különösen könnyen hibázik most, ha nem koncentrál igazán arra, amit éppen csinál. Szerencsére különösebb baj nem származik a dologból, de a legjobb, ha elébe megy a tévesztéseknek. Amennyiben érzi, hogy már nem az van a fókuszban, aminek ott kellene lennie, csináljon egy pillanatra valami mást, tartson egy apró szünetet, és térjen vissza a feladathoz azután, felfrissült elmével!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napon kétszeresen számít, hogy mit esznek és isznak a nyilasok. Próbáljon meg duplán odafigyelni arra, hogy tápláló és egészséges ételeket-italokat fogyasszon, hogy egészsége-emésztése rendben legyen! A fölösleges nassolást, cukros üdítőket, zsírban sült ételeket ma inkább ugorja át – már ha egyáltalán szokott ilyesmikkel élni a mindennapokban.

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg érzelem tombol önben mostanában, és ezek néha ráadásul ellentmondásban is vannak egymással. A mai nap remek nap ezek kezelésére. Pontosabban nem kell velük önnek semmit sem csinálni azon kívül, hogy önmagába tekintve megfigyeli és próbálja megérteni őket. Honnan jönnek ezek a hullámok? Honnan van az erejük? Merre viszik önt, ha hagyja, hogy elsodorják az érzelmei?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Remek alkalom kínálkozik ma egy pici, talán bocsánatos csalásra, egy kis ügyeskedésre, ami kellemesen leegyszerűsíthet pár dolgot. A lelke mélyén érzi azonban, hogy nem szabadna engedni ennek a kísértésnek: hát akkor a lelkére hallgasson, ne a kínálkozó alkalomra! A mai napon igazán fontos, hogy ellen tudjon állni az ilyen csábításoknak.

Halak (02.19.–03.20.)

Talán ön sem gondolná, de a mai napon a legtöbb békét és erőt egy olyan találkozásból meríthet, aminek során egy önhöz közel álló rokonnal, például szülővel, testvérrel vagy gyerekkel tölthet együtt néhány értékes, meghitt percet. Próbáljon meg időt szakítani erre ma, és legyen ott igazán a pillanatban! Ugyan csak egy átlagos hétköznap van, de akár ma is tud olyan élményeket szerezni, amik egy életre kincsként ott maradnak ön (vagy rokona!) szívében.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik örülhetnek: most melléjük szegődik a szerencse

3 csillagjegy, akiket a héten fontos dologra figyelmeztet a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

(Kiemelt kép: Pexels/Maksim Goncharenok)

Horoszkóp