Napi horoszkóp, 2022. május 25.: ez a szerda a hét legjobb napja lesz egyes csillagjegyek szülötteinek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. május 25., 00:03

Szerző:

A szerdai napi horoszkópot, találja alább, keresse meg a születése szerinti csillagjegyét, és olvassa el, mit üzennek önnek mára az asztrológia! Ha szívesen olvas ilyen előrejelzést, várjuk vissza holnap is – a 168.hu-n minden nap friss horoszkópot talál!

Kos (03.21.–04.19.)

Nyugodtan engedje át a kezdeményezést néha másoknak is: meg fogja látni, jól teszi, ha megbízik másokban, mások tehetségében, illetve képességeiben. Dőljön hátra néha egy kicsit, kapcsoljon ki, meglátja, milyen prímán tudnak működni a dolgok akkor is, ha ön nem kontrollálja őket!

Bika (04.20.–05.20.)

Jó hírt fog kapni ma, ami az egész napot könnyen bearanyozza majd. Ne tartsa magában a dolgot, újságolja el nyugodtan szeretteinek-barátainak, ne aggódjon, nem fogják dicsekvésnek venni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Több helyről is dicséretet kap, és érdemes végiggondolnia, hogy ki mit emel ki, miért dicséri önt! Mindenesetre ha bókolnak önnek, ne söpörje félre a dolgot, hanem köszönje meg: nincs sok értelme az álszerénységnek.

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a napon minden összejön a rákoknak: fontos emlékek merülnek fel a múltból, remények és kilátások vonják magukra a figyelmet a jövőből. És ez még nem minden, mert ezen a hullámvasútszerű napon még arra is nyílik majd alkalma, hogy igazán ott legyen a pillanatban. Ne szalassza el, élje meg a jelent is minden szépségével és különlegességével együtt!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Miközben csapkod a villám ön körül és kavarognak az események, mégis meg tudja ma találni a belső békéjét. Ez a nyugalom rendkívül jó alkalom arra, hogy egy nehéz és fontos döntést meghozzon, de arra is, hogy egy komoly beszélgetést lefolytasson egy önhöz közel álló személlyel.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy fontos találkozó, megbeszélés vagy vizsga vár önre a közeljövőben. A mai nap különösen fontos az erre való felkészülésben, szóval ha tudja, mit kell tennie, hogy jobban menjen majd a dolog, fogjon neki most!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Tele van ma pozitív energiával. Egymás mellé kerülnek ma egy olyan emberrel, akinek a társaságát nem szokta különösebben élvezni, de ezúttal még őt is kellemes beszélgetőpartnernek találja majd. Tanuljon az élményből: abban is meg lehet találni a pozitívumot, akiben elsőre az ember talán nem gondolná.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesz egy pont a napban, amikor úgy érzi majd, hogy eddig és ne tovább, többet nem bír. Ezután a pont után következnek majd a legfontosabb élmények: kikerül a komfortzónájából, de meglátja, így is jobban és többet tud teljesíteni, mint gondolta volna.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Próbáljon meg ebből a szerdából egy olyan napot csinálni, amikor semmit nem hagy függőben, és amit lehet, azt lezár, letisztáz még a nap vége előtt! Nem feltétlenül mindig jó politika ez, de ma érdemes kipróbálnia, aztán megfigyelnie, hogyan hat mindez a következő napra.

Bak (12.22.–01.19.)

Elveszít valamit (vagy valakit) a mai napon, de hamar rá fog ébredni, hogy igazából nem is elveszítette, hanem megszabadult tőle. Mi van még az életében, ami ahelyett hogy előre vinné, csak hátráltatná? Lassan vége a májusnak, szóval lehet, hogy ez már nem tavaszi, de akkor is jól jön egy nagytakarítás!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Feltűnik önnek, hogy valaki azt szeretné, hogy egy bizonyos dolog ne tudódjon ki. Természetes ilyenkor a kíváncsiság, de nem jobb, ha ezúttal nem firtatja a dolgot feleslegesen? Ha segít megőrizni a titkot, egy szövetségesre tehet szert.

Halak (02.19.–03.20.)

A munkában valami teljesen máshogyan alakul ma, mint szokott. Lassabban-nehézkesebben mennek a dolgok, ha nem a megszokott kerékvágásban folyik a nap, de jó alkalom lehet ez arra, hogy valami újat tanuljon a szakmájáról – vagy éppen önmagáról!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiket a héten fontos dologra figyelmeztet a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek így május végén érdemes jobban figyelnie az egészségére-jóllétére

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)