Napi horoszkóp, 2023. január 23.: a Bika mintha egy filmben lenne, az Ikrek kap egy jelet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. január 22., 20:01

Szerző:

Itt az új hét, máris mutatjuk a friss napi horoszkópot, amiből megtudhatja, ez a hét önnek hogyan fog kezdődni.

Kos (03.21.–04.19.)

Ha éppen minden rendben van az életében, ön keres valami problémát. Ma is minden apróságot felfúj, ahelyett, hogy élvezné a nyugalmat és békét. Biztosan erre van szüksége?

Bika (04.20.–05.20.)

Szokatlan véletlenek, furcsa párbeszédek kísérik a napját. Az egész már annyira szürreálisnak tűnhet, hogy olyan érzése lesz, mintha egy filmben lenne. Hamar ki fog derülni, hogy mindennek jelentősége van!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kap egy jelet a mai napon, de ne kombinálja túl a dolgot, mert egyelőre nincs még birtokában mindennek, ami a jel megértéséhez szükséges. Egyszerűen jegyezze meg, mivel üzent mára az univerzum, és ha eljön az ideje, tudni fogja, mit jelentett ez a kommunikáció.

Rák (06.22.–07.22.)

A múlt héthez képest sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz ma, és már nem látja olyan szörnyűnek az életét, sőt több zseniális tervvel is előáll a jövőjére nézve. Figyeljen a belső hangra, használja ki újonnan ébredő energiáit!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem erőssége a spontaneitás, ma viszont minden terve már reggel meghiúsul és kénytelen alkalmazkodni a kialakult helyzetekhez. Nem lesz egyszerű sodródnia az árral, de ez még jól is elsülhet.

Szűz (08.23.–09.22.)

Mindig is jók a megérzései, de ma a szokásosnál erősebb intuíciói vannak. Érdemes hallgatnia rájuk, sőt ossza meg másokkal is a gondolatait, mert sokat segíthet a környezetében lévőknek ezzel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Több barátját, kollégáját is érinti egy probléma, és bár önt nem, mégis nagyon bántja a helyzet. Próbáljon meg segíteni, amiben csak tud, de arra figyeljen, hogy ne legyen tolakodó vagy túl sok.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem szereti, ha másokra kell támaszkodnia, ha rá van utalva valakire. Ma különösen nehezen engedi el az irányítást, és ez okozhat némi feszültséget. Ha kapcsolatban él, például a párjának szinte biztos fel fog ez ma tűnni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Mintha nem január 1-jén, hanem ma kezdődne az új év, sőt, egy teljesen új időszámítás a Nyilas csillagjegy szülöttei számára. Testileg és lelkileg egyaránt erősebbnek érzi magát, most valóban bármire képes. Zárja le a múltat, és koncentráljon csakis a jövőjére!

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a nap arra hívja meg, önt, hogy kívülállóként lássa magát több helyzetben. Ha így tesz, olyan megoldásokra jöhet rá, amelyeket eddig nem vett észre. Ennek köszönhetően több olyan problémát is megoldhat, ami már régóta nyomasztotta.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagyon érzelmes hangulatban lesz ma, mindent sokkal mélyebben él meg, és úgy általában többet lát a dolgokban, mint máskor. Megterhelő napja lesz, de összességében mégis hasznosnak érzi majd, mert sikerül több bonyolult kérdésre is választ kapnia.

Halak (02.19.–03.20.)

Egyedül próbál megoldani egy feladatot, de hiába. Bár nem szeret segítséget kérni, ma kénytelen lesz! Ne hagyja, hogy a büszkesége a teljesítménye rovására menjen, van a környezetében olyan személy, akihez bizalommal fordulhat!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Pyrozhenka)

Horoszkóp