Napi horoszkóp, 2022. december 8.: a Bikának kételyei vannak, a Bak új barátra lel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. december 7., 20:00

Szerző:

Természetesen megint itt vagyunk a legfrissebb napi horoszkóppal! Megmutatjuk, hogy a horoszkóp, mit ígér a csillagjegyeknek a csütörtöki napra. Görgessen le!

Kos (03.21.–04.19.)

Nagy aggódással indítja a mai napot, de felesleges, mert minden a legnagyobb rendben lesz. Ne essen túlzásokba, ha mindent túldramatizál akkor sokkal nehezebb lesz haladnia az életben. Egy kicsit próbáljon megnyugodni és a jó dolgokra fókuszálni!

Bika (04.20.–05.20.)

Muszáj megbeszélnie a kételyeket a párjával! Ha nem mondja el, hogy mitől tart, akkor a kedvese nem fog tudni változtatni a dolgokon. Ne felejtse el, hogy egy jó kapcsolat alapja mindig az őszinteség és a nyitott kommunikáció. Ezeket a dolgokat önnek is szem előtt kell tartania.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ideje egy kis időt a kapcsolatai ápolására fordítania, mert a családi életében nincs minden rendben. Érthető, hogy sokat dolgozott az elmúlt időszakban, de a rokonai úgy érzik, hogy elhanyagolja őket. Ideje rákérdezni a többieknél, hogy mi a helyzet.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy kollégájával nem értenek egyet egy fontos kérdésben. Nos, lehetséges ez már az a szituáció, ahol a feletteseket is be kell vonniuk, elvégre úgy is az övéké lesz a végső szó. A lényeg, hogy próbálják meg a lehető legjobban elsimítani a dolgot. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Érvényesíteni akarja az akaratát, de nem biztos, hogy a legjobb módszerekhez folyamodik. A munkahelyén megbecsülik önt és a munkáját, tehát nem kell különleges módszerekhez folyamodnia ahhoz, hogy meggyőze a kollégákat arról, hogy jó ötletei vannak.

Szűz (08.23.–09.22.)

Összekaphatnak a párjával. A probléma az, hogy mindkettőjüknek hatalmas elvárásai vannak egymás felé. Muszáj engedniük a nagy kívánságokból egy kicsit, különben sosem lesz béke kettejük között, és talán a kapcsolatuk is rámehet. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem lesz könnyű napja a munkahelyén, de nem éri meg túlságosan idegeskedni. Néhány nap múlva már jobb lesz a hangulat, közben pedig gondoljon arra, hogy a konfliktus kiváltója nem ön volt, szóval a lelkiismerete legalább tiszta marad. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napja nagyon szerelmesen fog telni! Ha szingli, találkozni fog valakivel, aki teljesen leveszi a lábáról. Ha pedig párkapcsolatban él, akkor végre a kedvesével minőségi időt tudnak együtt tölteni, valamint fontos témákat beszélhetnek át. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nagy stressznek van kitéve a munkahelyén és otthon is. Inkább ma ne vonjon meg saját magától semmilyen élvezetet és örömöt! Ha úgy érzi, hogy egyedül akar lenni és édességét enni a tévé előtt, tegyen így! Mindenki megérdemli, hogy egy kicsit elengedhesse magát.

Bak (12.22.–01.19.)

Segítséget fog kérni öntől egy kollégája. Szerencsére ön a rendelkezésére fog állni, de arra nem fog számítani, hogy ez a néhány óra közösen eltöltött idő akár egy új barátot is eredményezhet. Rá fognak jönni, hogy ezzel a bizonyos személlyel rengeteg közös pont van az életükben.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Tudja, hogy mondják? Rend a lelke mindennek. Ideje nem csak az otthonában, de a lelkében is rendet tenni. Kavarognak önben az érzések, a szerelmi élete pedig igazi káosz. Egy kicsit üljön le és gondolja át, mit kell tennie a változás érdekében.

Halak (02.19.–03.20.)

Magára vállalt egy feladatot, amit nem biztos, hogy időben tud teljesíteni. Ezzel nincsen semmi baj abban az esetben, ha időben jelzi a megbízónak, hogy egy kicsit csúszni fog. Próbálja meg ne elsumákolni a dolgot, mert annak sosincsen jó vége. 

(Kiemelt kép: Pexels - Pixabay)

Horoszkóp