Napi horoszkóp, 2022. december 6.: A Kos elveszti a türelmét, az Oroszlán pénzhez jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. december 5., 20:00

Szerző:

Kíváncsi a napi horoszkópjára? Jó helyen jár, görgessen lejjebb, és keresse ki a csillagjegyét!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma könnyen elveszti a türelmét, mert úgy érzi, hogy igazságtalanság éri. Egy olyan vitáról lesz szó, aminek nem lesz egy hamar vége, de talán a saját véleményét is meg kell egy kicsit változtatnia, ha azt szeretné, hogy a környezetében békesség legyen.

Bika (04.20.–05.20.)

Ki kell állnia az igazáért! Nem hagyhatja, hogy mindig mindenki megússzon mindent csak, mert nem akar vitát. Ha úgy érzi, hogy valami nem fair a munkahelyén, ideje a feletteseit is bevonni a dolgokba, mert könnyen lehet, hogy nekik fogalmuk sincs, mi folyik az alkalmazottak között. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A csillagok üzenni próbálnak önnek, de nem igazán fogja venni a jeleket! Van valaki az életében, akinek különleges szerepe lesz az elkövetkezendő időszakban, és be fogja bizonyítani önnek, hogy mennyire szereti, valamint bármit megtenne a boldogságáért.

Rák (06.22.–07.22.)

A szerelmi élete nem tűnik túl rózsásnak, de csak kompromisszumokra van szükség és a párjával újra visszatalálhatnak egymáshoz. Legyen nyitott, és higgyen abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémákat a megfelelő kommunikációval.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Pénzügyi szempontból csodálatos napra számíthat, ha saját biznisze van, akkor végre látni fogja a pozitív eredményeket. Vigyázzon arra, hogy a pénzét ne költse el felesleges dolgokra, mert hamarosan jöhetnek nagyobb kiadások is. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Lelkiismeret fordulása van azért, amit egy barátjának mondott. Nos, az igaz, hogy nem a legjobban adta át a véleményét az illetőnek, és egy kicsit meg is sérthette, de természetesen ettől függetlenül helyrehozható bármi. Beszéljen vele, ne habozzon! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nehéz napja lesz, szinte mindenbe belekötnek, amit csinál a munkahelyén, és ez egyáltalán nem fog jól esni önnek. A legjobb lesz, ha lerázza magáról ezeket a dolgokat, mert felesleges konfliktusba keverednie a mai napon. Higgye el, hogy otthon már sokkal jobb lesz a helyzet!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy nagyon jó ajánlattal fogják kecsegtetni a munkahelyén, de félni fog igent mondani. Mitől tart? Hosszú ideje vár arra, hogy egy olyan lehetőséget kapjon, amiben kiteljesedhet. Nem véletlen, hogy pont most kapja meg az ajánlatot. Legyen egy kicsit bátrabb! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Csúnya szerelmi csalódás érheti, de szerencsére a barátai és a családja ott lesznek, hogy segítsenek. Érthető, hogy most az egész szituáció rosszul érinti, de biztos lehet abban, hogy idővel látni fogják, miért kellett így alakulnia a dolgoknak. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy vitánál középre szorulhat, és a másik két fél azt fogja várni, hogy ön döntsön, kinek van igaza. Ez így nem fog menni. Értesse meg velük, hogy nem az ön dolga igazságot tenni egy olyan szituációban, ahol mindenki hibázott. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem tudja lezárni egy régi barátságát, pedig mindketten tudják, hogy nem tesznek jót azzal, hogy húzzák, halasztják a búcsúzást. Néha sajnos megesik, hogy egyes emberek nem maradnak örökké az életünkben, csupán addig, amíg tanítottak valamit. 

Halak (02.19.–03.20.)

Jó hírt fog kapni a munkahelyén, sőt az előléptetés is szóba kerül. Végre megkapja a várva várt ajánlatot, ami a legjobb, hogy a kollégái is úgy fogják érezni, hogy teljes mértékben megérdemli az elismerést. Talán itt lesz az ideje az ünneplésnek. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp