Napi horoszkóp, 2022. december 30.: a Szűznek könnyű napja lesz, a Vízöntőt az érzelmei vezérlik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. december 29., 20:05

Szerző:

Íme a napi horoszkóp az év utolsó előtti napjára! Keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek az asztrológia az év utolsó munkanapjára, amit persze aki csak teheti, nem munkával tölt!

Kos (03.21.–04.19.)

Még egy dolgot le kell tennie idén, amit jobb, ha nem visz tovább az új évbe. Ez a nap kínál egy remek lehetőséget arra, hogy ezt a valamit elengedje, szóval készüljön fel lélekben, és ha látja, hogy elérkezett az idő, vegyen búcsút a múlttól és lépjen tovább!

Bika (04.20.–05.20.)

Kissé feszült és zaklatott ma, még az is tudja idegesíteni, ha valaki segíteni akar vagy csak simán kedveskedni próbál. Egyvalamivel tud segíteni, mielőtt az egész napra rányomná a bélyegét ez a hangulat: mozgással. Tornázzon, jógázzon, sétáljon egy nagyot, eddzen vagy akár táncoljon, tegye azt egyedül vagy partnerrel, mindenesetre a mai napon különösen sokat javít az ön állapotán, ha egy kicsit fizikailag kimeríti önmagát a szó jó értelmében.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma tényleg minden összejön az Ikrek csillagjegyben születetteknek, méghozzá jó értelemben! Valahogy mindig a megfelelő helyen és időben van, így nem marad le egy fontos információról és egy igazán szép pillanatról sem.

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a napon a Rákoknál fennáll annak a veszélye, hogy súlyosabbnak látnak egy konfliktust, mint amilyen igazából. Ne hamarkodjon el semmit, adjon még egy-két napot magának. Higgye el, holnap már egyáltalán nem látja ilyen sötéten a dolgot!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy nem valami kellemes helyzetből egy olyan személy húzza ki, akitől nem várná, sőt azt gondolná, hogy az illető nem is feltétlenül kedveli önt. Pedig valószínűleg csak arról van szó, hogy nem ismerik egymást eléggé, de ez most megváltozhat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Korábban is volt már önnel ilyen, de most különösen: egész nap könnyűnek és lazának érzi magát. Legyen hálás ezekért az energiákért, és figyeljen befelé, mert most alkalma van megtudni, pontosan milyen forrásból érkeznek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegyben születetteknek a mai napra a hármas szám jelentőségét vetíti előre a horoszkóp. Egy valami nagyon pozitív és/vagy nagyon fontos dolgot jelez majd önnek ez a szám, figyelje, hol és hogyan találkozik a hármassal nap közben!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Érdekes nap elé néz! Ma egy furcsa, teljesen random dolog történik önnel, amit sehogyan sem tud megmagyarázni... Talán nem is kell, egyszerűen csak élvezze!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Talán nem a legjobb időszakban van egy önhöz igen közel álló személlyel, akivel ma találkozni fog. Jobb, ha nem ma jön elő a kellemetlen, kényes témákkal. A jövő héten, a jövő évben lesz alkalmasabb helyzet a komoly beszélgetésekre.

Bak (12.22.–01.19.)

Időnként elillan az ünnepi hangulat, és felhúzza magát olyasmin is, amin nem kellene, amit máskor talán ön is simán elengedne. Lépjen túl az önt idegesítő apróságokon, mert teljesen belelovallja magát, és nem éri meg a következményeket.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ön egyébként is jellemzően egy szenvedélyes típus, és egy bizonyos szituációban ma különösen elhatalmasodnak önön az érzelmei. Ez az az alkalom, amikor nem érdemes visszafognia magát, mert most ez vezethet a céljai eléréséhez!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy kicsit csalódik egy olyan személyben, akit pedig eddig a példaképének tartott. De vajon tényleg hibázott az illető? Nem lehet, hogy ön túl szigorú vele? Beszéljen valakivel az érzéseiről!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Hedgehog94)