Napi horoszkóp, 2022. december 29.: a Bikára romantikus percek várnak, az Ikrek felszabadul

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. december 28., 20:04

Szerző:

Íme a friss napi horoszkóp! Kicsit nehezen tartja számon az ember az ünnepek alatt, de ez a nap egy csütörtök, ha egyáltalán érdemes számon tartani.

Kos (03.21.–04.19.)

Ma különösen érzékeny, mindent magára vesz, könnyen megsértődik. Ne aggódjon, nem lesz tartós! Talán csak arról van szó, hogy kimerült egy kicsit a karácsonyozás alatt.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy romantikus-meghitt energiákkal teli nap vár önre. A nap legszebb pillanatai azok lesznek, amikor kettesben marad valakivel, aki igazán közel áll az ön szívéhez. Legyen ott a pillanatban, zárja örökre a szívébe ezeket a perceket!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kipihente magát végre, tele van energiával, így sikerül ma utolérnie magát minden feladattal, elintéznivalóval. Ettől felszabadul és még jobb kedve lesz délutánra.

Rák (06.22.–07.22.)

Muszáj ma megőriznie a hidegvérét! Többen megpróbálják majd felbosszantani, sőt kifejezetten provokálhatják is, de ne hagyja magát kizökkenteni, felidegesíteni – pont ma!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma kezelje a szokásosnál is lazábban és rugalmasabban a váratlan szituációkat, lesz belőlük ugyanis bőven! Lényegében semmi sem alakul úgy, ahogy eltervezte, de azért így is zseniális nap lesz!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma szembesülhet vele, hogy hiába küzdött mostanában keményen, még messze van a kívánt eredménytől. A mai nap viszont mégis pozitív kicsengésű lesz: mert azt szintén bizonyítja, hogy viszont jó úton halad. Csak így tovább!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olyan híreket kaphat ezen a napon, amik kissé aggasztónak tűnhetnek első hallásra. Ne keseredjen el, mert ez a dolog nem teljesen az, aminek látszik: kiderül majd, hogy nem is akkora a baj, mint elsőre tűnt!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez egy olyan nap, amikor képtelen koncentrálni. Folyamatosan elkalandoznak a gondolatai, és azon kapja magát, hogy egy webshopot vagy a közösségi oldalakat böngészi. A mai nap valószínűleg már nem menthető, de nem baj, egy-egy ilyen belefér. Holnap viszont már 100%-ig jelen lesz a jelenben, ugye?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez nem a legjobb nap arra, hogy kockáztasson, mert valószínűleg nem jön be! Maradjon inkább a megszokott, jól bevált módszereknél, a rizikós döntéseket pedig hagyja inkább máskorra.

Bak (12.22.–01.19.)

Kiderül ma egy változtatás, ami miatt úgy tűnik, hogy lényegében feleslegessé vált eddigi munkájának jó része. Érthető, hogy bosszantja a dolog, de higgyen benne, hogy lehet, hogy valamire mégiscsak jó volt, hogy annyi energiát belefektetett. Majd kiderül, hogy mire!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Van valami, ami sokkal jobban alakult az utóbbi napokban, mint számított rá, és ettől megkönnyebbül. Érthető, hogy nyomasztotta a dolog, de milyen jól esik most, hogy (még) egy gonddal kevesebb!

Halak (02.19.–03.20.)

Szellemileg a topon van, fizikailag viszont nem érzi magát csúcsformában. Ne terhelje le magát tehát túlságosan, ne hajtsa túl magát, ha kell, mondjon le egy(-két) programot, hogy mindenképpen maradjon elég ideje a pihenésre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Victoria Chudinova)