Napi horoszkóp, 2022. december 28.: az Oroszlánnak szerencséje lesz, a Halak már a szilveszterre készül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. december 27., 20:00

Szerző:

Kíváncsi, hogy mi vár önre szerdán a napi horoszkóp szerint? Görgessen lejjebb és keresse ki a csillagjegyét!

Kos (03.21.–04.19.)

Fontos teendőt kell ma elintéznie, de úgy fogja érezni, hogy az élet minden lehetséges módon közbeszól, és a napja egyáltalán nem lesz gördülékeny. Idegeskedés helyett, mosolyogva vegye az akadályokat, mert meglátja, hogy így sokkal könnyebb lesz túllendülnie. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy ismerősével egy elég durva szituációba keveredhetnek, de szerencsére mindkettőjük higgadtan fogja kezelni a helyzetet. Az biztos, hogy ezután sok mindent jobban meg fognak fontolni, valamint lesz bőven, mit megbeszélniük az eset után. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csodálatos nap elé néz, végre lesz ideje arra, hogy saját magával és a szeretteivel törődjön. Ha már régóta kiszeretne próbálni egy különleges receptet, vagy csak a kádban relaxálna, most itt a remek alkalom. Meglátja, hogy sokkal kipihentebb lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy spontán mulatságban lesz része, amihez először nem sok kedve lesz, de hamar kiderül, hogy egy bizonyos személy is ott lesz, aki anno nagyon sokat jelentett önnek. Talán most eljött az alkalom, hogy újra egymásra találjanak? Ez már csak önökön múlik. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagyon szerencsésnek mondhatja magát és egy olyan meglepetésben lesz része, ami nem csak a napját, de a hét hátralévő részét is bearanyozza. Az örömében osztozni fog önnel a családja is, sőt még közelebb kerülnek egymáshoz ebben az időszakban.

Szűz (08.23.–09.22.)

A szíve helyett az eszére hallgatott egy döntésben, de ma érzi azt, hogy talán nem így kellett volna cselekednie. A jó hír, hogy még nem késő helyrehozni a dolgot, de ehhez az kell, hogy őszinte és egyenes legyen másokkal is. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon lesznek gondok a kommunikációval az életében, ezért egy kisebb feszültség is kialakulhat a párja és ön között, mert csúnyán elbeszélnek egymás mellett. Szánjanak időt arra, hogy megbeszélik a történteket, különben egy felesleges dolgon fognak vitatkozni még napokig.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hallgasson a megérzéseire, mert a mai napon azok fogják a helyes irányba terelni. Meglátja, hogy hamarosan egy különleges lehetőséget fog kapni, ami a 2023-as évét nagyban meg fogja határozni. Már nem kell sokáig várni az újévi meglepetésre!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Elszabadulnak az indulatok a baráti társaságában, és valamiért mindenki öntől várja a megoldást a kialakult helyzetre. Nos, ha ön közvetlenül nem érintett az ügyben, nyugodtan mondja meg, hogy ez nem az ön asztala és ne stresszeljen feleslegesen. 

Bak (12.22.–01.19.)

A párjával ma fontos beszélgetéseik lesznek, valamint érzelmek terén is sokkal közelebb kerülnek egymáshoz. A partnere egyre inkább azt érzi, hogy még inkább elköteleződhetnének egymás felé, de önnek kell kimondania, hogy mit szeretne.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan emberrel köthet barátságot, akivel mostanáig tartották a kapcsolatot, de egy közös feladat miatt rájön, hogy nem is rossz ember. A napjára remek hatással lesz ez a pozitív csalódás, nem utolsó sorban pedig elképzelhető, hogy tényleg egy igaz barátot szerzett. 

Halak (02.19.–03.20.)

Már nagyban készül a szilveszterre, de úgy érzi, hogy semmi segítséget nem kap a baráti társaságától. Álljon a sarkára és mondja meg a többieknek, hogy nem az ön dolga megszervezni mindent teljesen egyedül. Sőt, ha kell dőljön hátra és várja meg, amíg a többiek is cselekszenek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)