Napi horoszkóp, 2022. december 21.: az Ikrekre rátalálhat a szerelem, a Vízöntő karrierje hatalmas fordulatot vesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. december 20., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp! Ha kíváncsi rá, hogy szerdára, mit üzennek önnek a csillagok, görgessen le és keresse ki a csillagjegyét. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz napja lesz, de szerencsére egy kedves ismerőse segítőkezet fog nyújtani! Hamar rá fog jönni, hogy nem kell aggódnia, mert hamarosan minden helyreáll és megoldódik. Bízzon abban, hogy hamarosan jobb dolgok jönnek az életébe! 

Bika (04.20.–05.20.)

A barátaival remek időt fog együtt tölteni a délután, és pontosan ez az, amire szüksége lesz: a kikapcsolódás. Élvezze ki, hogy nincs annyi munka, ugyanis jönnek az ünnepek, és fókuszáljon arra, hogy az új évbe már kipihenten menjen át. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy új szerelem a láthatáron? Egy régi ismerőse fog felbukkanni, de a szándékai hamar megmutatkoznak, biztosan többet akar, mint barátság. Ön, hogy érez? Ez a nagy kérdés. Ha bizonytalan, vonuljon kicsit félre és találja ki, hogy mit akar pontosan. 

Rák (06.22.–07.22.)

Álljon ki a saját véleménye mellett! Egy munkatársa csúnyán felhúzhatja az ünnepek előtt, mert megpróbálja aláásni mindazt, amit ön gondol és elért az elmúlt időszakban. Ne hagyja, hogy valaki ennyire a földbe tiporja, ha kell a felettesével is beszéljen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Feleslegesen aggódik valamin, amin egyáltalán nem kellene! A délelőtt folyamán rá fog jönni, hogy minden a legnagyobb rendben van, és most már elkezdhet a karácsonyra készülődni, na meg a szilveszterre. Hova is fog menni bulizni?

Szűz (08.23.–09.22.)

Élete párját veszítheti el a bizonytalansága miatt! Üljenek le és beszéljenek őszintén egymással, tabuk nélkül. Felesleges viták születhetnek azért, mert nem beszél őszintén, valamint fél attól, hogy a párja, mit fog gondolni, ha megismeri a legmélyebb félelmeit. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma nehéz lesz elkerülnie a családi konfliktusokat, szóval a legjobb lesz, ha leül a rokonokkal és alaposan átbeszélnek mindent. Jobb lesz még most tenni, különben karácsonykor fog robbanni a bomba, annak pedig senki sem fog örülni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha a párjánál célba akar érni, muszáj lesz egy kicsit változtatnia a stílusán, és egy kedvesebb hangnemre váltani. Tudnia kell, hogy a partnere nagyon szereti önt, de az elmúlt időszakban rengetegszer érezte azt, hogy ön nem úgy viszonyul felé, ahogyan kellene.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napja csak a szeretetről fog szólni! Érezni fogja, hogy a családjára és a barátaira tényleg minden szituációban számíthat, és nincsen egyedül ebben a nagy világban. Így jobb lesz a karácsonyra is ráhangolódnia. Élvezze ki az ünnepeket!

Bak (12.22.–01.19.)

Remekül tudja beosztani az idejét, de ma ön is versenyt fut az idővel! Ne aggódjon, mert a nap végére jóval nyugisabb napaj lesz, sőt egy nem várt meglepetésben is része lesz, aminek nagyon fog örülni. Sejti már, hogy ki fogja meglepni?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma minden a tervei szerint alakul, és egy olyan céljához kerülhet közelebb, amiről korábban álmodni sem mert! A karrierje hatalmas fordulatot fog venni, és talán az új évet már egy teljesen más pozícióban kezdi majd. A kérdés már csak az, hogy készen áll-e a sok változásra.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma ne vonja meg magát semmitől, amiben örömét leli! Egy barátja segíteni fog abban, hogy megtanulja, hogyan kell élvezni az élet apró örömeit, és nem folyamatosan görcsölni és stresszelni. Az biztos, hogy sokkal közelebb fognak kerülni egymáshoz, ha önnek is sikerül megnyílnia.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp