Napi horoszkóp, 2022. december 12.: az Oroszlánnak a gyarapodás, a Skorpiónak a tisztánlátás napja ez a hétfő

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. december 11., 20:01

Szerző:

Olvassa el most a hétkezdő napi horoszkópját! Furcsa belegondolni, de ettől a hétfőtől kezdve már elmondhatjuk, hogy a jövő héten már itt a karácsony, de egyelőre annyira azért ne tekintsünk előre, nézzük csak, mit ígérnek a csillagok erre a hétfőre!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a nap a Kos csillagjegyben születettek számára a szabályok és főleg a kivételek napja lesz. A nap folyamán többször is szembesül majd vele, hogy bizonyos szabályok ma ezért vagy azért nem érvényesülnek vagy valakire nem alkalmazandóak-alkalmazhatóak. Mint tudjuk, ők csak erősítik a szabályt!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy egyelőre megfejtetlen eltűnést jelez előre a horoszkóp a Bika csillagjegyűek számára. Valami el fog tűnni az ön életéből, és bár ez akár ijesztően is hangozhat, egyáltalán nem az, hiszen gyakrabban sikerül a negatív dolgokat eltüntetni, hiszen a pozitívakhoz ragaszkodunk. Szóval ami tűnik, az hadd tűnjön, ami pozitív, ahhoz viszont ragaszkodjon!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy korábban megbeszélt mai programja vagy elfoglaltsága némileg máshogy alakul majd, mint gondolta volna. Meglehetősen fontos az ok azonban, ami a változást előidézte, lehet, hogy ez a jövőben még elő fog fordulni, úgyhogy jegyezze meg, miért és hogyan történtek az események!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan nap a mai Rák csillagjegyűek számára, ami elsősorban befelé fordulásra hív és spirituális távlatokat nyit meg. Hagyjon egy kis adventi csöndet a mai napban, próbáljon időt szakítani arra, hogy saját magára figyel, a testére és a gondolataira egyaránt. Ezt persze nem feltétlenül kell effektíve csöndben csinálni: ha van olyan zene, ami segít, kapcsolja be, mozogjon is rá bátran, akár otthon is, egyedül a szobában!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A gyarapodás napja lesz az Oroszlán csillagjegyűek számára ez a nap. Meglátja, mennyi mindent ad önnek ezen a hétfőn az univerzum, ami segíti szellemi, testi és anyagi gyarapodását egyaránt. Fogadja el és becsülje meg ezeket az ajándékokat, amennyiben saját munkáján keresztül érkeznek, akkor különösen!

Szűz (08.23.–09.22.)

Arra figyelmezteti önt ez a nap, hogy valamit egy kissé túlgondol. Az élet legjobb dolgai nemcsak ingyenesek, hanem egyszerűek is. Egy csodálatos dologért csak a karját kell ma kinyújtania: ne kutasson hátsó szándékot, ne próbálja megjavítani, ami el se romlott, csak élvezze az életet, mert igen, még az ilyen hideg hétfőket is lehet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap egy nagyon fontos dologra kínál önnek lehetőséget: arra, hogy önazonos legyen, és hogy megmutathassa saját magát, vagy legalábbis személyiségének egy fontos oldalát egy olyan személy számára, aki fontos önnek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Végre megtudja az igazat egy kissé komplikáltnak tűnő ügyben: amit hallott, annak bizonyos része igaz volt, de bizonyos része fikció. Tisztábban fog látni ezután.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A nyolcas szám lesz a szerencseszáma ezen a napon. Érdemes odafigyelnie, hol bukkan fel ez a szám a nap folyamán, mert pozitivitást, örömet és jövőbeli szerencsét jelez majd.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy nagy volumenű esemény után felméri majd, hogy mije maradt, mibe került, amin keresztül ment és mit nyert, mivel gazdagodott, mivel fog még gazdagodni esetleg a jövőben ezek után. Ez a hétfő remek alkalom, hogy mérleget vonjon és fontos tanulságot szűrjön le.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem lesz a hét legkönnyebb napja ez a hétfő, viszont az egyik leginspirálóbb lesz mégis! Ennyi citromból ilyen finom és frissítő limonádét ön talán még életében nem készített, szóval fektesse bele az energiáit a feladatokba, meglátja majd, mennyire megéri!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap egyik kiugró és a hangulatára nézve meghatározó eseménye egy rövid beszélgetés lesz valakivel egy formális szituációban: legyen az a munkával kapcsolatos vagy akár csak egy vásárlás az üzletben és a beszélgetés az eladóval. Figyelje meg, mennyire másként viselkedik ebben a helyzetben, más dolgokat hoz elő önből ez a szituáció!

(Kiemelt kép: Pexels.com/Victor Miyata)