Napi horoszkóp, 2022. december 1.: a Bika belefeledkezik valamibe, a Halak ünnepelhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. november 30., 20:04

Szerző:

Ha a havi előrejelzésre kíváncsi decemberrel kapcsolatban, ide kattintson, alább az elsejei napi horoszkópot találja! Keresse ki a csillagjegyét, és már olvashatja is az asztrológia önnek szóló üzenetét.

Kos (03.21.–04.19.)

Már egy ideje rágódik egy dilemmán, és most végre történik valami, aminek nyomán sikerül majd döntést hoznia. Ez az esemény ráadásul több szempontból is szerencsét hoz majd önnek.

Bika (04.20.–05.20.)

Teljesen belefeledkezik-beletemetkezik egy projektbe. Jól teszi, hogy nagy figyelmet szentel az ügynek, de vigyázzon, hogy ne akkor is ez járjon a fejében, amikor teljesen mással kéne foglalkoznia!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Minden porcikája a pihenésre vágyik, ami egy elég erős testi jel, erre muszáj odafigyelnie! Ne erőltessen magára semmi olyat, ami nem esik jól, sőt, ha valami kifejezetten kényelmetlen, akkor hagyja abba, ma még a sportolást is kihagyhatja!

Rák (06.22.–07.22.)

Rendszerint jól bánik a szavakkal, könnyen el tudja simítani a konfliktusokat, de most előfordulhat, hogy átlép egy határt, ahonnan nem lesz visszaút, de ez nem feltétlenül baj. Kivételesen még jól is kijöhet majd belőle.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy apróságon összeszólalkozik valakivel, ami elrontja mindkettőjük hangulatát. Szerencsére nem komoly a dolog, a negatív érzéseket mindketten hamar elengedik, és az eset érdekes módon kicsit jobban összekovácsolja önöket.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kihívás vár ma önre, ami miatt kicsit nagyobb nyomás alá kerül a szokásosnál. Azonban ez a stressz jó hatással van a teljesítményére, és végre meg tudja mutatni, mennyire rátermett és tehetséges.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kilátásba került egy jelentősebb változás, talán egy új főnök vagy átszervezés várható a munkahelyén, ami az ön munkáját is érinti. Kicsit ijesztőnek tűnhet elsőre, de igazából felrázza majd a társaságot, amire már nagy szükség van.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma egy üzenet vagy telefonhívás felborítja az egész napját. Olyan hírt kaphat egy kollégájától közeli ismerősétől, barátjától, amire azonnal reagálnia kell.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Váratlan találkozásra számíthat egy gyerekkori baráttal vagy rég nem látott rokonnal. Ha megörül a találkozásnak, töltsön bátran több időt az illetővel! Így holnap dupla annyi dolga lesz, de megéri!

Bak (12.22.–01.19.)

Már egy ideje tervezget egy projektet, egy saját vállalkozást, de eddig nem mert belevágni? Ez ma megváltozik! Minden adott lesz ahhoz, hogy sikerüljön, ráadásul a kezdő lökést is megkapja.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Reggel úgy ébredhet, hogy nyomasztja egy rossz érzés, de pontosan nem is tudja meghatározni, hogy mi zavarja. Talán nap végére rájön, de az is lehet, hogy az érzés ugyanolyan gyorsan eltűnik, ahogy jött, és megfeledkezik róla!

Halak (02.19.–03.20.)

A társaságában több ok is van most az ünneplésre, és egyébként is rá férne már önre, hogy kicsit a barátaival lógjon és kikapcsolódjon. Ne várja meg a karácsonyt, vegye a kezébe az irányítást és szervezzen valamit, legyen azokkal, akikkel úgy érzi, hogy együtt kell lennie!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kichigin)

Horoszkóp