Havi horoszkóp, 2022. december: a Szűz megtalálja a választ, a Baknak nem érdemes aggódnia

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre októberben a havi horoszkóp szerint.

2022. november 30., 15:39

Szerző:

A mai nappal vége a novembernek, úgyhogy nézzük, mit jelez előre a horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a következő hónapra, decemberre!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kosok számára igazi korszakhatárt jelentenek majd az ünnepek. December utolsó napjaiban nem csak úgy a 2022-es év fog lezárulni, hanem az ön életének egy meghatározott periódusa is. Élvezze ki, az agyában rögzítse ezeket a decemberi estéket, reggeleket, dolgos vagy pihenős napokat, összejöveteleket, mert januárban bizonyos dolgok már teljesen máshogy lesznek!

Bika (04.20.–05.20.)

A kilences nagyon fontos szám lesz a Bika csillagjegyűek számára most decemberben. Figyelje, hogy milyen mozzanatokra, milyen személyekre hívja fel az ön figyelmét az univerzum ebben a hónapban ezzel a számmal!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy családi-érzelmi dilemma és egy munkahelyi-szakmai siker nyomja majd rá nagy mértékben a bélyegét erre a hónapra. A két ügy egymástól teljesen független, de mégis meg kell majd állapítania, milyen szép ellenpólusai ők ennek az egyébként békés és meghitt időszaknak.

Rák (06.22.–07.22.)

A december várakozással fog telni, ebben sok újdonság nincsen. De nemcsak a karácsony jön majd el a hónap végén, hanem ez a december még valamit elhoz, amit már régóta szeretne, eléri, amire régóta vágyik, de amit a fa alá nem lehet betenni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ahogy halad végig a hónapon, arra fog néha eszmélni, hogy nem ön megy, hanem valaki viszi önt. Nem ez az ideje, hogy előtörjön önből a kontrollmánia és a „mindent én tudok jobban”-attitűd. Bízzon meg abban, hogy jó irányba mennek a dolgok, néha dőljön hátra, engedje, hogy az ön irányítása nélkül menjenek előre a dolgok. Egyvalamiről ne feledkezzen meg (bár nem szokott): amikor önön van a sor, akkor viszont ön karoljon fel másokat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Mindenkinek egy érzelmekkel spiritualitással teli hónap szokott lenni a december, de idén ez a Szűz csillagjegyben születettek számára különösen igaz lesz. Egy nagy kérdést kell önmagával megtárgyalnia ezek alatt a hetek alatt. Nem kell elkapkodni vagy erőltetni a dolgot, csak figyeljen befelé, és meglátja, megszületik önben a válasz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A munkájában meglepően sok dolog a feje tetejére áll most, ahogy közeledik az év vége, és egyre nehezebb a szokásos mederben-rendszerben tartani a dolgokat. És bár a horoszkóp azt jelzi, hogy a szokásosnál több energiát fog most elvinni a munka, azt szintén jelzi, hogy ezzel együtt a szokásnál nagyobb elismerést-sikert hoz majd a december.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az egészségére különösen vigyázzon most december hónapban, mert ha nem ad elég időt a testének és a lelkének a pihenésre és a regenerálódásra, az később megbosszulhatja magát. Ha azonban sikerül ezt a csapdát elkerülnie, akkor egy tökéletes karácsony várja majd önt a téli napfordulókor, és az ünnepek segítenek majd feltöltődni 2023 legrázósabb időszakaira!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ugyanolyanra fog sikerülni ez az ünnep és az arra való felkészülési időszak is, mint a tavalyi és a tavalyelőtti... Az ünnep ugyanaz maradt, ön azonban változott, meg fogja látni, méghozzá milyen sokat egyetlen év alatt. Ugyanazokra a dolgokra-helyzetekre most másként reagál majd, és ez így van rendjén.

Bak (12.22.–01.19.)

Sok apró esemény lesz ebben a hónapban, amiken keresztül az univerzum azt szeretné megértetni önnel, hogy nem érdemes aggódnia, jó helyen van, a mindenség vigyáz önre. Az első ilyen apró esemény talán pont ez, hogy most elolvasta ezt a horoszkópot. Fogadja el ezt a belső békét, és az áldást használja fel, azaz adja tovább!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Teendőkkel, feladatokkal zsúfolt hónapnak néznek elébe a Vízöntők. Ne essen azonban kétségbe, mert bőven kap energiát is ahhoz, hogy mindent elvégezzen, sőt, még arra is marad majd rendesen idő, hogy egy kicsit megálljon, elcsendesedjen időnként. Egy rokona vagy nagyon közeli barátja segíthet abban, hogy egy időre kiszakadjon a nagy hajtásból.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegyben születettek számára a növekedés hónapja lesz ez a december. Rengeteg tapasztalást hoznak majd ezek a hetek, amikből kiugróan sokat tanulhat, segítségükkel fejlődhet, növekedhet. És ugyanígy gyarapodik majd minden, amire energiát szán ezalatt az időszak alatt: amivel vagy akivel foglalkozik most decemberben, az sokszorosan meghálálja majd a ráfordított időt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmytro Khlystun)

Horoszkóp