Napi horoszkóp, 2022. augusztus 25.: az Ikrek nagy titkot tud meg, a Mérleg szerelmi kalandokba keveredik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 24., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Keresse ki a csillagjegyét és nézze meg, hogy ezúttal, mit üzen önnek az asztrológia. 

Kos (03.21.–04.19.)

Ezen a napon váratlanul megkerül egy eltűnt személy vagy dolog. A reakciója egyértelműen az öröm lesz, de közben rengeteg kérdés kavarog a fejében, ezért jobb lesz, ha ezeket minél előbb tisztázza az érintettekkel különben önben fog maradni a tüske. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy ismerőse nagyon rosszul fogalmaz meg egy üzenetet, amit ön félre is fog érteni, legalábbis egyáltalán nem fogja elnyerni a tetszését. A legjobb lesz ha négyszemközt beszélik át a dolgot és a felesleges indulatok helyett inkább hagyja az illetőnek, hogy megmagyarázza, mi történt.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan titkot tud meg, aminek a terhét önnek is cipelnie kell az elkövetkezendő napokban. Ez az egész ügy a lelki egészségére is rámehet, ezért gondolja át, hogy biztos megéri-e ebbe beleavatkozik. Talán a legtisztább lenne, ha mindenki színt vallana mindenkinek és tiszta lappal indítanának. 

Rák (06.22.–07.22.)

Sokkal energikusabb és vidámabb lesz, mint korábban. Ez azt hozza magával, hogy a szociális élete is fellendül és a barátságai sokkal inkább előtérbe kerülnek. Sőt, talán még arra is rájön idővel, hogy valaki akit a nagyon jó barátjának tekintett valójában sokkal több annál... 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy igen nagy akadályba ütközik ma a munkahelyén és valamiért az első reakciója a panaszkodás lesz. Gondolja át kicsit jobban a dolgot, mert elképzelhető, hogy a megoldást tudja, csak annyi időt elfecsérel, hogy elsőre nem ugrik be. Álljon kicsit pozitívabban az élethez, mert hamarosan jobb napok jönnek!

Szűz (08.23.–09.22.)

Van egy olyan rokona vagy barátja, akinek egyszerűen képtelen nemet mondani, pedig ma jöhetne el az az alkalom, amikor egyszer végre tényleg megteszi. Nyilván egy olyan személyiség, aki ott segít, ahol tud, de muszáj határokat meghúznia különben kifogják használni a kedvességét és az odaadását. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagy szerepe lesz ma a flörtnek az életében: a munkahelyén és a baráti társaságában is felfigyel önre valaki. Nos, most már csak azt kell eldöntenie, hogy kettejük közül önnek kihez húz a szíve, mert azt tudnia kell, hogy sokáig nem tarthat két vasat a tűzben. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy fontos ügyet kell megoldania egy olyan családtagjával, akivel általában nincs meg az összhang. Nos, most jó hírünk van, mert kivételesen képesek lesznek összedolgozni és ez az egész szituáció még közelebb is hozhatja önöket egymáshoz. Jó, hogy végre felhagynak a csatározással! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma nagyon egymásra találnak a párjával és megbeszélik a heti dolgokat, sőt még a hétvégére is szövögetnek terveket. Van azonban egy olyan téma kettejük között, amit mindketten elkerülnek, pedig hamarosan érdemes lenne megbeszélni. Legyen ön a kezdeményező most! 

Bak (12.22.–01.19.)

A káosz és a szervezetlenség jellemzi a mai napját és ezért dühös lesz az egész világra. Talán most nem hiszi, de néha pontosan ez kell ahhoz, hogy valami fantasztikusat alkosson. Próbáljon meg ne a negatív dolgokra figyelmet fordítani és a munkájában egy olyan projektet vihet ma véghez, ami után nem marad el a jutalom sem. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Figyelmet szeretne a párjától, de ezt ma nem kapja meg. A háborgás helyett inkább kösse le magát és szervezzen saját programokat a barátaival vagy a rokonaival. A mai nap tökéletes lesz arra, hogy rájöjjön, nincs szüksége a párja állandó figyelmére ahhoz, hogy boldog legyen. 

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi elvesztette egy igazán jó barátja bizalmát. Egy módon szerezheti vissza, ha őszinte lesz és nem próbálja kihúzni magát az alól, ha valamit tényleg elkövetett az illető ellen. Nehéz belátni, ha hibázunk, de néha szükséges, ha megakarjuk menteni a kapcsolatot. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, aki életébe hamarosan betoppan az új szerelem

3 csillagjegy, akik hatalmas sikerekre számíthatnak a karrierjükben a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegy, akinek rengeteg pénzt ígér a horoszkóp

(Kiemelt kép: Pexels - Andrea Piacquadio)

Horoszkóp