Hétvégi horoszkóp, 2023. május 27-29.: a Mérlegnek fordulatos hétvégéje lesz, a Halak átlép egy határt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pünkösdkor a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. május 26., 20:06

Szerző:

Hurrá, ezzel a hosszú hétvégével most már lassan vége a tavasznak és ezután megkezdődik a nyár – nézzük ennek a három napnak a hétvégi horoszkópját!

Kos (03.21.–04.19.)

Többször felmerül majd önben a kérdés a hétvégén: szóvá tegyem ezt vagy hagyjam inkább a fenébe? A döntés az öné, de vegye figyelembe, hogy ez a két nap elsősorban a nyugalomé és a pihenésé is lehetne. Másrészt viszont kétségtelen, hogy bizonyos dolgokat muszáj megbeszélni, nem lehet mindent a végtelenségig halogatni.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika számára ez egy rendkívül pozitív hétvége lesz, tele grandiózus mondatokkal és gesztusokkal. Nem baj, ha túl nagynak érzi a szavakat, amik eszébe jutnak, mondja ki bátran és őszintén, ami jön! És még egy fontos dolog: idősebb korában hálás lesz mostani önmagának, ha most odafigyel a bőrére.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvége nagy részében boldog és felszabadult lesz, de azért egyszer történik majd valami, aminek hatására elfogja önt az az érzés, hogy mennyire jó lenne mindent itthagyni és elölről, újból elkezdeni. Ne ijedjen meg ettől a gondolattól, de ne is cselekedjen, amíg a hatása alatt van! Inkább figyelje meg, mi váltotta ki, és hogy mi az a jelenlegi életében, amit igazából mégsem tudna csak úgy otthagyni! Meglátja, több ilyen van, mint gondolná!

Rák (06.22.–07.22.)

Ez egy olyan hétvége lesz, amikor a fontos dolgok rendben lesznek, de az apróságok közül minduntalan félremegy valami. Jó hír viszont, hogy könnyen megtalálja a megoldást ezekre a felmerülő problémákra, főleg akkor, ha a hibás keresése és hibáztatása helyett inkább segítséget kér: meg fog lepődni, milyen módokon tud az élet az ember segítségére sietni bizonyos helyzetekben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ahogy a tavasznak lassan vége, az ön életében is a végéhez közeledik egy átmeneti időszak. Ez a hétvége egy olyan pontot kínál majd önnek, ahonnan jó kilátás nyílik majd az eddig bejárt útra, és könnyen fel tudja mérni majd, mi mindent ért el az elmúlt időszakban! Jól teszi, ha próbál a pillanatban, a jelenben élni minél többet, de ebbe a hétvégébe esetleg férjen bele egy kis visszatekintés is!

Szűz (08.23.–09.22.)

Olyan régóta vár egy bizonyos dologra, hogy úgy érzi, lassan elfogy a türelme. Nos, a hétvége nagy fordulatot hoz ebben az ügyben, de meglepő módon egyelőre még nem az fog elérkezni, amire vár. Így viszont annál tanulságosabb lesz a dolog...

Mérleg (09.23.–10.22.)

Fordulatos hétvége lesz ez a Mérleg számára. Nem is annyira az események fognak záporozni ebben a három napban (bár ez sem kizárt), hanem inkább az változik majd rapszodikusan, hogy ön hogyan látja az ön körül zajló dolgokat. Szóval ne feledje: több nézőpontból is érdemes megfigyelni a dolgokat, és más nézőpontból nézve lehet, hogy ön is mást fog gondolni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Megvan az elképzelése, hogy mit szeretne csinálni ezen a már-már nyári hétvégén, de ez csak részben fog megvalósulni. Ne aggódjon, így is minden a helyére kerül majd, és bár néha kényelmetlen az alkalmazkodás, meglátja, megéri! Arra azért vigyázzon, hogy maradjon ideje önmagára: egy kis pihenésre és egy kis mozgásra egyaránt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Fel fog fedezni egy titkot vagy hazugságot, és ez két dologra emlékezteti majd önt. Egyrészt megfogadja, hogy a legjobb politika az igazmondás, másrészt rácsodálkozik, hogy bizonyos emberek azzal is rengeteg igazságot árulnak el önmagukról, hogy milyen hazugságokat próbálnak meg elhitetni a többiekkel.

Bak (12.22.–01.19.)

Ritkán érzi ennyire erősen, hogy ön mellett állnak a csillagok, mint ennek a hétvégének bizonyos pillanataiban. Úgy tűnik, most tényleg önre kacsintott a gondviselés, hiszen nem is annyira az a fontos, hogy éppen mi történik önnel, hanem inkább az, hogy ön hogyan éli meg azt, ami önnel történik.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Megtudja, hogy valakinek korábban teljesen más benyomása ki alakult ki önről, mint amilyen ön valójában. Előfordul az ilyesmi, és milyen jó érzés, ha az ember meg tudja beszélni az illetővel és kiderül az igazság! Ezen a hétvégén a belső béke és a pozitív hozzáállás jellemzi a Vízöntőt, ezért különösen alkalmas időszak most a megnyílásra és a dolgok tisztázására.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétvége kimozdítja majd a Halakat a komfortzónájából: eljönnek a spontán ötletek, a kockázatvállalás pillanatai. Jó néha a határokat kitolni vagy átlépni, de néha nem könnyű ilyenkor megtalálni, hogy az ember meddig menjen el, ha a határon már úgyis túl van. A legfontosabb: a belsőjére hallgasson ilyenkor, ne a többiekre!

(Kiemelt kép: Shutterstock/baranq)

Horoszkóp