3 csillagjegy, akiknek csupa jót mond a horoszkóp a hosszú hétvégére

Mindenkinek jó időszak ez a későtavaszi hosszú hétvége, de a horoszkóp szerinte a következő 3 csillagjegy szülötteinek különösen!

2023. május 26., 11:57

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a pünkösdi hosszú hétvége teljes horoszkópjával, de már most kiemeljük azt a 3 csillagjegyet, akik számára összességében a legjobbnak ígérkezik ez a három nap!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika számára nagyjából minden elképzelhető szempontból javuló tendencia fog megvalósulni ezen a hétvégén. Az egészségi állapotát gyógyító folyamatok javítják, az immunrendszere megerősödik, több lesz az energiája, emberi kapcsolataiban mélyebb érzelmeket élhet meg, illetve még pozitívabban látja majd a dolgokat hétfőn, mint ma!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Boldog és felszabadult időszak lesz ez az Ikreknek, nemcsak azoknak, akiknek pont a hosszú hétvégére esik a születésnapja! Itt az ideje, hogy ÉLJEN, csupa nagybetűvel, hogy megalkuvás nélkül legyen önmaga, meglátja, így lesznek ezek a napok igazán szépek és emlékezetesek!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ahogy mondani szokás: minden fejben dől el. A Vízöntőnél ezen a hétvégén a belső béke, a pozitív hozzáállás aranyoz be mindent. Ha lesz is egy-egy ritka pillanat a három nap alatt, amikor úgy érzi, hogy azért nem megy minden a lehető legjobban, elég efelé a belső béke felé fordulnia, és meg fogja látni a dolgok pozitív oldalát.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp