Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek meghökkentően könnyű, problémamentes lesz ez a hét

Dőljön hátra és élvezze a nyár elejét – főleg, ha a következő 3 csillagjegy valamelyikében született!

2024. június 10., 11:00

Szerző:

Bár kissé esős-viharos napok ezek, a következő 3 csillagjegy szülöttei akkor is gondtalanul élvezhetik majd ezt az időszakot, mert a horoszkóp szerint egy gondtalan, problémamentes hét kezdődött most a számukra.

Rák (06.22.–07.22.)

Lehet, kedves Rák, hogy nem úgy megy neki a hétnek, hogy na, ez életem legegyszerűbb hete lesz, mert mi tagadás, ígérkezik pár dolog, amiket azért szívesen kihagyna ebből a hétből. De meg fogja látni, olyan energiákat kap az univerzumtól most, ráadásul olyan mennyiségben, amiktől az, ami máskor nyomasztó gondnak tűnik, most a komfortzónáján kívüli, izgalmas kihívássá válik: és szinte élvezettel fogja elintézni egyik dolgot a másik után. Mindezt ráadásul olyan tempóban, hogy még kikapcsolódásra is bőven marad majd idő.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A múlt heti újhold a Skorpiót még ezen a héten is oltalmazza. Mintha láthatatlan páncélt vont volna ön köré az univerzum mostanra: ezen a héten egymás után pattannak le önről a rossz dolgok, negatív energiák, nem tudnak önnek ártani. Kezdje tehát a hetet örömmel és magabiztosan, mert ez egy rendkívül jó hét lesz a Skorpió számára!

Halak (02.19.–03.20.)

Jó hírünk van, kedves Halak: ez egy lazulós, kikapcsolódós hét lesz! Persze, lesz munka-teendő ezen a héten is, de már a hét közepe felé érezni fogja, hogy kevésbé vészes a mennyiség, mint általában, és ami van, azzal is gyorsabban halad. Ez az a hét, amiben utol tudja magát érni abban, amiben le van maradva, és még pihenésre is jut majd idő rendesen. Jól kezdődik a nyár!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)

Horoszkóp