Horoszkóp: a következő 3 csillagjegy kap egy remek hírt a jövő héten

Azt írja a horoszkóp, hogy három csillagjegy is van, akik jó hír érkezésére számíthatnak a jövő héten.

2024. szeptember 14., 20:07

Szerző:

Nézzük bele a kicsit távolabbi kilátásokba, pillantsunk bele, mit ír a horoszkóp a jövő hétre! A jó híreket emeljük ki már most a prognózisból: azaz azt a 3 csillagjegyet, akiknek egy pozitív esemény bekövetkezését, egy-egy jó hír érkezését jelzik előre a csillagok.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Jó hírt kap az Oroszlán a jövő héten: egy szürke felhő, ami sötét árnyékot vetett, most végre feloszlik, ráadásul anélkül, hogy abból vihar vagy villámcsapás érkezett volna. Egy fenyegető veszéllyel tehát kevesebb innentől kezdve, fel lehet majd lélegezni, meg lehet könnyebbülni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg egy sikerről értesül majd: most derül ki, hogy a célt, amit el kívánt érni, a tervének köszönhetően valóban sikerült is elérnie. Nem volt ez mindig egyértelmű, volt, amikor úgy nézett ki, hogy nem túl jók az esélyei, de fordult a kocka!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem is egy, hanem több nagy jó hír is érkezik majd a jövő héten. Az egyik önt érinti, a másik elsősorban egy olyan személyt, aki igazán közel áll az ön szívéhez. Ilyen esetben nem is könnyű eldönteni, hogy az ember melyiknek örüljön jobban!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)