Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy nagyon jól fog most járni

Ennek a 3 csillagjegynek azt ígéri a horoszkóp, hogy nagyon jól fognak járni a most következő napokban!

2023. december 14., 11:37

Szerző:

Egy kiugróan pozitív fordulatot jelez előre a horoszkóp a következő 3 csillagjegy számára a most következő napokra. Nagyon jól fognak járni ők, és lehet, hogy még a héten!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van úgy, hogy az élet pozitívba fordít egy negatívumot, és pontosan ez vár a napokban a Nyilasra. Valaki a saját érdekében keresztbe akar tenni önnek, vagy legalábbis önre tekintet nélkül csinál valamit, ami önre is hatással van. Az illető terve azonban kútba esik, és nemhogy nem sikerül a tettével elérnie a célját, igazából végső soron ön jár majd jól az egész sztorival!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak hamarosan eléri egy célját, amiért régóta dolgozik. Már a célegyenesben van, most kapcsoljon rá, mert sikerülni fog, amit szeretne – sőt, a horoszkóp azt ígéri, hogy bár nem is ezért csinálja, egy járulékos pozitív mellékhatása is lesz a sikernek. Egy helyre céloz csak, de mégis két legyet fog ütni egy csapásra: a Bak hamarosan nagyon jól fog járni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Időt, energiát és/vagy pénzt fektetett be valamibe, amiről mindeddig úgy tűnt, hogy igencsak drága áron tudta megszerezni ezt a valamit. A napokban azonban kiderül, hogy mégiscsak megérte ennyit belefeccölni a dologba, ugyanis nem pontosan úgy állnak az értékviszonyok, ahogy azt eddig gondolni lehetett – jók voltak a megérzései, igazából ön járt jól!

(Kiemelt kép: Shutterstock)