Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek még a héten teljesül egy kívánsága

A következő 3 csillagjegy szülötteinek imái meghallgatásra találnak: a horoszkóp egy kívánságuk beteljesülését jelzi előre.

2023. november 22., 12:12

Szerző:

Ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor nagy híre van ön számára a horoszkóp előrejelzésének: hamarosan meg fogja kapni, amire vágyik, amit kívánt!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy önhöz igen közel álló személy jár rengeteget az ön fejében az utóbbi időben: ön a lelke legmélyéről jót akar az illetőnek, illetve kívánja ennek a szerettének a gyógyulását, sikerét vagy lelki nyugalmát. Nos, tartsa továbbra is a szívében ezt az illetőt, mert a horoszkóp azt jelzi, hogy hamarosan teljesül a kívánsága, ami jót kíván ennek a valakinek, az meg fog érkezni a címzettnek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek ezekben a napokban különösen jól tud kapcsolódni az univerzum rezgéseihez, energiáihoz. Elég egy kis befelé fordulás és koncentrálás, és megtalálja a hidat saját lelke és a világmindenség végtelenje között. Használja ki ezt a lehetőséget most, legyen fókuszált és bármi is van most a szívében, azt be fogja tudni vonzani, imája meghallgatásra talál majd!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem feltétlenül tesz jót az embernek, ha folyton megkap mindent, amire vágyik, de a Szüzet aztán biztosan nem kényeztette el az élet az utóbbi időben. Most azonban a legjobbkor teljesül egy kívánsága: egy olyan dolgot kap végre meg a sorstól, aminek különösebb jelentése, jelentősége, haszna nincsen – azon kívül persze, hogy ön már jó ideje vágyik a dologra és nem elhanyagolható örömet okoz önnek ez a valami. Nem fog ettől egy csapásra megoldódni minden problémája, de ennyi öröm is nagyon sokat jelent most.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Martin Lauge Villadsen)