Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek hihetetlen szerencséje lesz a hétvégén!

Akik a következő 3 csillagjegyben születtek, azokra hihetetlen szerencse vár – igen, most a hétvégén!

2024. augusztus 23., 10:20

Szerző:

Szerencsés hétvégét ígér a horoszkóp a következő 3 csillagjegy szülöttei számára! Alább mutatjuk, hogy kikről van szó, és ha az ön csillagjegye nincs ott a három között, akkor se csüggedjen, hanem nézzen vissza kicsit később, hiszen a szokott időben jelentkezünk majd a teljes hétvégi előrejelzéssel ugyanitt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy elég komplikált vagy nehézkes ügyet kell majd megoldania a hétvégén, és a dolog talán lehetetlennek is bizonyulna, ha nem sietne a szerencse az ön segítségére. Szóval ha nagyon problémásnak is tűnik valami a kezdetekkor, ez még nem ok arra, hogy bele se fogjon a dologba, hiszen a szerencse ezúttal az ön segítségére fog sietni!

Bika (04.20.–05.20.)

Szerencse? Talpraesettség? A kettő keveréke? Egy szorult helyzetből elképesztő mázlival fogja tudni kivágni magát a Bika a most következő hétvégén. Örüljön, mert a szerencse pont akkor fog ön mellé állni, amikor a legnagyobb szüksége lesz rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy véletlen, de szerencsés találkozás lesz a Szűz hétvégéjének egyik legemlékezetesebb eseménye. Ezt csak a csillagok intézhették így: a legjobbkor lesz ott a legjobb ember, akire abban a helyzetben csak gondolni lehetne. Könnyen lehet, hogy ez a véletlen találkozás fordulatot hoz majd kettejük kapcsolatában.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)