Horoszkóp: ezt a 3 csillagjegyet a szerencse kíséri majd október utolsó napjaiban

A következő 3 csillagjegynek igazán szerencsés hetet ígér a horoszkóp.

2023. október 25., 12:31

Szerző:

Már csak egy hét van hátra október hónapból, és ez az egyhetes időszak igazán szerencsés lesz a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy számára.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek még ebben a hónapban hatalmas szerencsében lesz része. Ennek a szerencsének anyagi vagy egyéb gyarapodás lesz a következménye – na meg persze nagy öröm és boldogság. Készüljön fel, hamarosan érkezik!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas őrangyala kész szuperhős lesz ezekben a napokban: olyan hamar kimenekíti önt a kellemetlen vagy akár veszélyes helyzetekből, hogy ön talán észre sem veszi majd, hogy ilyen helyzetbe került. A szerencse mindig az ön segítségére siet majd, de vigyázzon, mert egyvalamivel elronthatja a szerencseszériát: azzal, hogy kísérti a sorsot, és direkt kockázatos helyzetet teremt.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halaknak hamarosan egy szerencsés találkozásban lesz része: pont a legjobbkor fog összefutni pont a legjobb személlyel. Tipikusan olyan eset lesz ez, amire azt mondja az ember utólag, hogy ha próbálták volna, tuti nem sikerült volna ilyen jól megszervezni: nem próbálták, így viszont összejön. Gyönyörködjön a véletlenekben – ugye, milyen szépek tudnak lenni?!

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)