Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiket szinte páncél véd majd minden bajtól a héten

A következő 3 csillagjegyet az égiek különösen erősen oltalmazzák ezen a héten!

2023. december 11., 11:48

Szerző:

Azt írja a horoszkóp, hogy 3 csillagjegy szülötteit különösen erősen védelmezik ezen a héten a csillagok: mintha páncéllal lennének felvértezve. Természetesen ahogy szoktuk, alább találja, hogy melyik 3 csillagjegyről van szó.

Bika (04.20.–05.20.)

Megrendíthetetlen belső béke költözik be most a Bika lelkébe. Ha lesznek is kritikus pillanatok ezen a héten, nincs más dolga, csak kapcsolatba lépni ezzel a megingathatatlan belső nyugalommal, hagyja hatni azt a belső mosolyt, amiről tudja, hogy mindig ott van! Ne hátráljon meg, ne kössön kompromisszumokat önmagával, ezen a héten önmaga legszebb, legtökéletesebb verziója lehet, éljen hát így!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Különösen erős védelmet élvez a héten az Oroszlán. Ez nem jelenti azt, hogy ne várnák önt nehézségek is a most következő napokban, azt viszont igen, hogy meglesz a megfelelő talpraesettsége és önbizalma ahhoz, hogy ezeket az akadályokat könnyedén vegye, sőt, némelyiket szinte csak utólag fogja észrevenni, hogy nahát, itt is volt egy bukkanó, de semmi gondot nem okozott. Bízzon önmagában, mert ez a hét remekül megy majd!

Halak (02.19.–03.20.)

Hamarosan egyértelművé lesz, ha egyelőre még nem tapasztalta volna meg: a Halak őrangyala jelenleg fáradhatatlan, mintha a tenyerén hordozná most önt a gondviselés. Minden bajtól megvédelmezi önt most a sors, nincs más dolga, csak hálával fogadni ezt az áldást, és nem visszaélni vele. Ne várja el, ne hagyatkozzon rá, hogy ezen a héten úgyis mindent meg fog úszni, ne követelje, hanem fogadja el a sorstól ajándékba!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Krakenimages.com)