Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy mostantól a szerencse kegyeltje

A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülöttei örülhetnek, mert melléjük szegődik most a szerencse.

2023. szeptember 21., 13:06

Szerző:

Azt írja a horoszkóp, hogy a szerencse 3 csillagjegy szülötteit fogadta most a kegyeibe: a következő hármat.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz örülhet, mert most egy olyan időszak kezdődik a számára, amikor valahogy pont minden jól jön majd össze. Jókor lesz jó helyen, olyan emberrel lép kapcsolatba, aki azt szeretné adni, amire önnek szüksége van (és fordítva), az akad elsőnek a kezébe, amit éppen keres, és... csak győzze majd számolni a most következő napokban, hányféleképpen találja meg önt a szerencse!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hamarosan érezni fogja, mennyivel könnyebb az élet, ha az embernek szerencseszériája kezdődik. Olyan kicsi dolgokon kezdve, hogy pont jön a busz, vagy a vajas felével felfelé esik le a kenyér, egészen a jóval nagyobb horderejű eseményekig. A nagyokat könnyű észrevenni, de most a kicsikből is olyan sok lesz, hogy talán ezúttal ezek fölött sem fog elsiklani. A szerencse kegyeltje ön mostantól, ne kísértse, de élvezze ki!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára elsősorban olyan szempontból lesz szerencsés a most kezdődő időszak, hogy a sors rendre a megfelelő személlyel hozza majd őt össze. A munkában-karrierben segíteni fog önnek egy véletlen találkozás, illetve egy ismerősével olyan helyen fog összefutni, ahol nem terveztek találkozót. Plusz ha ön szingli, számítson arra, hogy most akár a nagy szerelemmel is összefuthat.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)