Horoszkóp: ezt a 3 csillagjegyet csodás meglepetés várja a jövő héten

A következő 3 csillagjegynek fantasztikus meglepetésben lesz része a jövő héten.

2023. december 2., 20:07

Szerző:

Nézzünk bele már most a jövő heti horoszkóp előrejelzésébe! A csillagok azt jósolják, hogy a következő 3 csillagjegy szülötteire egy szép meglepetés vár.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valamiről régóta ábrándozik a lelke mélyén, és szép álom ugyan, de sajnos megvalósíthatatlan. Legnagyobb meglepetésére a most következő napokban az derül ki, hogy igazából mégsem komplett lehetetlenség ez a bizonyos dolog. Igen elérhető ez az álom, önnek is. Persze azt ne várja, hogy az égből az ön ölébe fog pottyanni, de meglátja, hogy létezik út a cél felé, és az ön számára is adott a lehetőség, hogy ezt az utat végigjárja, ha valóban erre vágyik.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Készüljön, mert a jövő héten három nagy meglepetés is éri majd egész gyors egymásutánban. Az egyik olyasvalami, amire számított ugyan, csak nem most, a másik kettő viszont teljesen váratlan dolog lesz, az egyik munkát-pénzügyeket érinti majd, a másik pedig egy önhöz közel álló személlyel lesz kapcsolatos.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy meglepő felismerésre jut a Halak a jövő héten: a kirakósjátékból mostanáig hiányzott az utolsó darab, de most hirtelen összeáll a kép és valami egészen váratlan dolgot mutat majd – legalábbis ahhoz képest, hogy mire számított az egyes darabkák alapján. De az egész valami teljesen újat hoz majd a részletekhez képest.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)