Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek az életébe nagy újdonságot hoz az Oroszlán hava

A horoszkóp azt ígéri, hogy most, hogy véget ér a Rák hava és kezdődik az Oroszlán hava, a következő 3 csillagjegy nagy újdonságnak örülhet majd.

2023. július 22., 20:07

Szerző:

A horoszkóp szempontjából különleges hétvége ez, mert a szombat még a Rák havához tartozik, de a vasárnappal megkezdődik az Oroszlán hava. A következő 3 csillagjegy számára az új időszak nagy újdonságot hoz magával, mutatjuk a részleteket.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hamarosan egy élmény vagy egy beszélgetés hatására teljesen máshogy kezd gondolkozni egy bizonyos dolog tekintetében. Az egész világnézete persze nem változik meg egyik pillanatról a másikra, de felismeri, hogy korábbi nézetei, ha nem is feltétlenül alapulnak tévedésen, ma már nem aktuálisak. Változik a világ, együtt kell vele fejlődni, ideje továbblépni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Figyelje majd a környezetét, kedves Skorpió, mert egy önhöz közel álló ember most igen megváltozik, és ez önre is hatással lesz. A változás kezdetben alig lesz észrevehető, de később egyértelmű lesz – nem kizárt, hogy az okozza, hogy az illető valamilyen nehézségen megy keresztül. Mindenesetre az ő változása az ön életébe egy teljesen másmilyen újdonságot hoz ahhoz képest, amin az illető éppen keresztülmegy.

Bak (12.22.–01.19.)

A jövő héten a munkahelyén egy újdonság várja majd. Mint a világon szinte mindennek, ennek az újdonságnak is meglesznek a maga pozitív és negatív oldalai, de azért ebben az esetben szerencsére összességében a pozitívumok lesznek túlsúlyban – még akkor is, ha elsőre nem is feltétlenül tűnik majd úgy.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)