Hétvégi horoszkóp, 2024. október 5-6.: a Kos életében minden a helyére kerül, a Mérlegnek szüksége lesz a hidegvérére

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre október első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. október 4., 20:06

Szerző:

Nézzük, milyen lesz október hónap első hétvégéje, nézzük ezúttal mit ír a hétvégi horoszkóp! Ne feledje, hogy várjuk vissza ide 168.hu-ra a hétvégén is, mert a friss hírek mellé asztrológiai összeállításokkal várjuk olvasóinkat minden nap itt a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos életében most valahogy minden a helyére kerül. Ha van párja, vele nagyon közel kerülnek egymáshoz, és végre képesek mindketten kifejezni, hogy mit is jelentenek a másiknak, de a szingli Kos is rengeteg értéket talál most emberi kapcsolataiban. Ha úgy érzi, ki kell kapcsolódnia (és egy kis digitális detox mindenképpen jól jönne), szervezzen közös programot egy önhöz közel álló baráttal!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan beszélgetésbe keveredik majd ezen a hétvégén, ami nagy hatással lesz önre több okból is. Egyrészt teljesen más megvilágításba helyez egy kérdést, amiről azt hitte, már mindent tud, másrészt segíthet abban, hogy döntést hozzon egy olyan kérdéssel kapcsolatban, ami napok óta fejfájást okoz önnek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Van valaki az ön környezetében, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy önt boldoggá tegye, és ezt a hétvégén egy ajándékkal fogja bebizonyítani. Ez az ajándék nem biztos, hogy tárgybeli lesz, az is lehet, hogy élményről van szó, ami egész életében meghatározó marad.

Rák (06.22.–07.22.)

A barátai folyamatosan nyaggatják, hogy nem beszél őszintén az érzéseiről, és túlságosan magába zárkózik. Ha úgy érzi, hogy jelenleg nekik nem kész megnyílni, biztosan van valaki az életében, akiben megbízik és úgy érzi, hogy tudna segíteni a nehéz időszakokban. Forduljon ehhez az illetőhöz!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Teljesen kimerült, valamiért az átlagosnál többet vett ki önből az elmúlt hét. Ideje egy kicsit megállni és átgondolni, hogy megéri-e ennyit dolgoznia, jók-e a célok és az azok eléréséhez alkalmazott módszerek. A hétvégét töltse pihenéssel, kapcsolja ki minél hosszabb időre a telefonját, hogy egy kicsit el tudjon vonulni minden elől!

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz dráma bőven a hétvégi programban, és ezt most már nem tudja mindig higgadtan kezelni. Jobb azonban, ha nem kezd el vitatkozni ön is, mert akkor tényleg kitörhet a káosz. Inkább vonuljon félre és várja meg, amikor a vihar elcsendesedik! A legfontosabb, hogy ne stresszelje túl magát.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Próbál komoly maradni egy olyan szituációban, ahol szinte ez lehetetlen, de muszáj lesz, mert a környezete öntől fogja várni a megoldást. Szedje össze magát és gondolkodjon, mert lesz, aki nagyon hálás lesz később, ha képes hidegvérrel kezelni a szituációt!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy lenyűgöző idegen kelti fel az érdeklődését, aki nem véletlenül pont most kerül az ön útjába: feladatuk van egymással. Ne féljen az ismeretlentől, mert ez valami különlegesnek a kezdete lesz!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Most fontosabb, mint valaha, hogy a megérzéseire hallgasson, mert így fog tudni meghozni egy döntést, ami az ön számára rendkívül fontos lesz hosszútávon. Ne hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák, amikor az ön életéről és boldogságáról van szó. Bízzon saját magában!

Bak (12.22.–01.19.)

Nincs most olyan nehézség vagy váratlan fordulat, ami tönkreteszi a jókedvét! A legfeljebb pillanatokra megzavarható vidámsága egész hétvégén ragályos lesz, ugyanis a környezetének is tetszeni fog, hogy mennyire pozitívan áll mindenhez, ez pedig arra fogja ösztönözni őket, hogy ők is hasonlóan fogják fel az életet. Tartsa meg ezt az optimizmusát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezekben a napokban tanulni fog egy olyan személytől, aki még sokáig nagy hatással lesz az életére. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mély barátság fog kialakulni önök között, inkább azt, hogy azért hozta össze önöket a sors, hogy egymást segítsék a fejlődésben. Használja ki a lehetőséget!

Halak (02.19.–03.20.)

Eleinte úgy érezheti, hogy nem találja a helyét a világban, de a hétvége folyamán történik majd valami, ami ezt az érzést teljesen megváltoztatja önben. Lehet, hogy egy utazásról vagy egy új ismeretségről van szó? Nos, hamarosan minden kiderül, addig is legyen türelmes!

(Kiemelt kép: Shutterstock)