Hétvégi horoszkóp, 2024. július 13-14.: az Ikrek bárkit levesz a lábáról, a Halak álma új utat mutat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a július második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. július 12., 20:06

Szerző:

Igazi nyári, kánikulai víkend kezdődött most, nézzük, mit ír erre a két napra önnek a hétvégi horoszkóp! Semmiképpen se feledje azonban, hogy szombaton és vasárnap is várjuk vissza a 168.hu-ra, ahol a friss hírek mellé friss asztrológiai összeállításokat is talál majd itt a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Néhány dolog nem jön össze, amitől azonnal maga alá kerül. Ne vegye ennyire komolyan a dolgokat, mindenkinek lehet rossz napja! Rengeteg áldást is kap ezen a hétvégén, de ezek el fognak sikkadni az ön lelkében, ha a negatívumokra fókuszál. Ezen a hétvégén forduljon tudatosan a fény felé!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén különösen szüksége van a törődésre és a lelkizésre. Szerencsére a családja mindenben támogatja és hamar jobb kedvre derül. Töltse fel magát a rengeteg szeretettel, amit kap – semmi sem jobb gyógyszer az alaptalan kétségekre!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek különösen erős és magával ragadó lesz a hétvégén. Ha valakit rá szeretne beszélni valamire, most álljon elő a dologgal, mert az illető tuti bekapja majd a horgot, hiszen ezen a hétvégén az Ikrek bárkit le tud venni a lábáról!

Rák (06.22.–07.22.)

Ez a hétvége a legváratlanabb időpontokban fogja befelé fordítani a Rákot. Néha azt tapasztalja majd, mintha elvesztené a kapcsolódást a környezetével, és egyedül lenne a többiek között. Ne ijedjen meg, ne keseredjen el: ez egyszerűen egy jel, hogy többet kell saját magával foglalkoznia. Tegyen hát így! Figyelje meg, mik azok az események-pillanatok, amik kiemelik önt a jelen kontextusából, és ha ez megtörtént, akár vonuljon is el. Üljön egy picit saját gondolataival-érzéseivel, figyelje őket barátságosan, (ön)szeretettel, és engedje el őket, amikor indulni készülnek!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén nem lesz ideje azokra az emberekre, akik nem inspirálják eléggé. Meg fogja látni, bizonyos szituációkban milyen gyorsan elveszti az érdeklődését. A legjobb, amit tehet, az, ha hallgat a kíváncsiságára és az intuíciójára, és ezeket követi. Azokkal töltse az időt, akik igazán vonzzák – mikor, ha nem most?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan üzletbe készül beszállni, amelyet a családja nem igazán támogat. Nos, ha valamelyik rokona testközelből tapasztalta meg, hogy nem teljesen tisztességes és megbízható ez a biznisz, akkor talán érdemes hallgatni rá, mert még a végén nagyon pórul járhat és anyagi mínuszba is kerülhet az ügy miatt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Szép és szórakoztató víkend elébe néz a Mérleg, csak egy csapdát kerüljön: nem feltétlenül kell mindenkit önnek szórakoztatnia, nem feltétlenül kell mindenkihez alkalmazkodnia. Figyeljen oda, hogy a társaságból mindenkit egyenlőként kezeljen: ez vonatkozik a többiekre és önre egyaránt.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió a természetben érzi magát a legjobban ezekben a napokban. Most különösen közel érzi magát mindenhez, ami vad, ami zabolátlan, ami csak úgy nő, ami csak úgy van – most különösen erősen hat önre a természet serkentő és a víz gyógyító ereje.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy bizonyos kérdésben saját maga sem tudja, hogy hogyan érez és mit szeretne. Nos, így más sincs előrébb önnel kapcsolatban. Üljenek le beszélni az érintett(ekk)el, és jól gondolja át az érzéseit, mert bizonyos kérdésekre most már muszáj lesz válaszokat adnia!

Bak (12.22.–01.19.)

Ezen a hétvégén tudat alatt valaki mást követ majd a több cselekedetével, döntésével, gondolatával. Ezzel önmagában semmi probléma nincs, de jól teszi, ha tudatosítja magában, hogy ki az, aki ekkora hatással van önre. És vigyázzon, az is lehet, hogy az illető akként határozza meg önt, hogy ön próbálja direkt pont az ellenkezőjét csinálni annak, amit az illetőtől lát – végső soron ez is a követés egy formája!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A befektetett idő és energia végre megtérül, ugyanis hatalmas dicséretet kap egy olyan személytől, akinek ön ad a véleményére. Ettől hosszú időre még jobb kedve lesz, másokat is felvidít majd az aurája, az önből áradó pozitív energia!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak figyelje az álmait ezen a hétvégén, és ez az éjszaka látott álmokra, de a nap közbeni ábrándozásokra egyaránt vonatkozik! Az álmok titokzatos működése és misztikus logikája egy új utat mutat meg önnek ezekben a napokban – lehet, hogy ez az út vezet a jövő felé?

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)