Hétvégi horoszkóp, 2024. január 6-7.: az Oroszlán fontos pillanatot él át, a Vízöntőhöz visszatér valaki

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre január első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. január 5., 20:06

Szerző:

Máris itt van az új év első hétvégéje, nézzük meg tehát, mit ír a hétvégi horoszkóp! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyéhez, és olvassa el, mit üzen önnek az asztrológia erre a hétvégére!

Kos (03.21.–04.19.)

Vigyázzon, hogy kivel mit oszt meg, mert olyasvalaki lehet a pletykafészek, akiről egyáltalán nem gondolná. Ha nem szeretné a titkait visszahallani másoktól, érdemes megfontolnia, hogy mit árul el és kinek. 

Bika (04.20.–05.20.)

Semmin sem kell aggódnia! Minden a legnagyobb rendben lesz és úgy fogja érezni,  hogy a dolgok végre visszakerültek a régi kerékvágásba. Látni fogja, hogy a családja és a barátai rengeteg támogatást nyújtanak önnek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Van valami az Ikrek életében, ami egy ideje nem találja már a helyét, nem illik sehova. Ez a hétvége ugyan mutat egy lehetőséget, hogy hova lehetne ezt a valamit besuvasztani, de vigyázzon, egyelőre csak ideiglenes megoldásként fogadja ezt el! Hogy igazából mi ez a sehova nem passzoló dolog, és hogy miért került be az ön életébe, azt csak valamivel később értheti majd meg.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy fontos ügyet kell megbeszélnie egy önhöz közel álló személlyel, és ez a téma nem csak önökre, hanem másokra is kihatással lesz. Fontos, hogy ügyeljen arra, ne vitatkozzanak, hanem érveljenek – ha nyílt, őszinte és kedves marad végig, nem lesz probléma!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezzel a hétvégével végleg lezárul az ünnepek időszaka, és megkezdődik a tél hosszabb és sajnos kevésbé szórakoztató fele. Nagy szerencséje az Oroszlánnak, hogy ez a hétvége még megajándékozza egy olyan, gyönyörű és örök pillanattal, amivel hosszú időre eltöltekezhet. Sokkal könnyebb lesz így hétfőn úgy istenigazából megkezdeni az így már nem is olyan zord januárt.

Szűz (08.23.–09.22.)

A hétvégén kiderül, hogy valamivel kapcsolatban nem önnek volt igaza, valaki más jobban tudta, mit/hogyan kell csinálni. Nem szégyen belátni, hogy most másnak volt jobb ötlete, előbb találta meg a megoldást – inkább az lenne a kínos, ha ragaszkodna a saját igazához.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Jobb, ha tudja, hogy ezen a hétvégén valaki számára igen fontos dolgot mond vagy cselekszik. Mondatai és/vagy tettei jelentős és egyértelműen pozitív változást indítanak majd el valakinek az életében, talán anélkül, hogy ön ezt azonnal észrevenné. Ne legyenek kétségei: az illető hálás lesz önnek azért, hogy olyan, amilyen!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valaki valami olyanra akarja rávenni, amihez önnek egyáltalán nincs kedve, de ön szeretné elkerülni a veszekedést. Meg kell tanulnia, hogy egy jó kapcsolat alapja, ha nem csak ön, de a másik fél is hajlandó kompromisszumokat kötni. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy ideje már küzd egy problémával, de ez a küzdelem a hétvégén véget ér. Ne arra számítson, hogy megoldódik a probléma, csak egyszerűen jelentőségét veszti. Ilyen is van: néha a nem megoldás is végső soron megoldás lehet.

Bak (12.22.–01.19.)

Nem akarja elhinni, hogy egy önhöz közel álló személy milyen őrült szituációba keveredik, miközben öntől várja a megoldást. Nos, ideje megtanulnia, hogy nem oldhat meg mindig mindent mások helyett, ha úgy látja, hogy ezúttal tényleg semmit nem tehet, mondja el ezt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Visszatér önhöz valaki (vagy valami), amit (vagy akit) most egy időre nélkülözni volt kénytelen. Nem volt olyan hosszú ez a periódus, de egy apróság megváltozott idő közben: egy nem is olyan jelentéktelen apróság. Kicsit máshogyan fognak mostantól folytatódni a dolgok.

Halak (02.19.–03.20.)

Furcsa jeleket fog kapni valakitől, de elég nehéz lesz eldönteni, hogy az illető mit szeretne és miért nem mondja el konkrétabban, hogy mire gondol. Nos, ha nem akar bizonytalanságban élni, a legjobb lesz, ha óvatosan rákérdez az illető szándékaira, mert a végén még nagy félreértések lehetnek belőle.

(Kiemelt kép: Shutterstock/tanja-v)