Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 9-10.: a Mérleg nem esik el, a Vízöntő valakivel utoljára találkozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szeptember második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 8., 20:06

Szerző:

Eljött a hétvége és ezzel együtt a hétvégi horoszkóp ideje is! Olvassa el, önnek mit üzennek a csillagok erre a víkendre!

Kos (03.21.–04.19.)

Az ön egyik mondását fogja idézni valaki a hétvégén – meg fogja látni, mennyire máshogy cseng valaki más szájából ugyanaz a mondat! Ez a különleges pillanat nagy változást hozhat kettejük kapcsolatában.

Bika (04.20.–05.20.)

Valami gyorsabban fog menni vagy kevesebb ideig fog tartani ezen a hétvégén, mint szokott. Más apró változások is lesznek ebben a két napban, amik kifejezetten sajátos hangulatot kölcsönöznek majd ennek a nyárias őszi víkendnek. Élvezze ki az utolsó pillanatig!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A napokban egy olyan személytől fog segítséget kapni, akivel egyáltalán nem felhőtlen a kapcsolatuk, de most végre sikerül közös nevezőre jutniuk és talán újra egymásra találhatnak, hogy barátként a jövőben is támogassák egymást. Legyen nyitott és ne ítélkezzen! 

Rák (06.22.–07.22.)

Két részre oszlik majd a hétvége a Rák számára, az egyiket alacsony energiaszint, a másikat pörgés és teljesítmény fogja jellemezni. A kettő között elég éles határvonal húzódik majd, próbálja majd megfigyelni, mi okozza ezt a drasztikus változást!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán egyik meghatározó élménye lesz a hétvégén, amikor egy olyan férfival beszél majd, aki akár a bátyja vagy öccse is lehetne. Mennyi mindenben hasonlítanak önök a nyilvánvaló különbségek ellenére! Mindenesetre még a hétvége folyamán egyértelmű lesz, mi dolga volt ennek a férfinak az ön életében pont most.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ne dőljön be a pletykáknak és főleg ne terjessze őket, mert ennek az lehet a következménye, hogy egy olyan barátot veszít el, aki mindig ott volt ön mellett. Ha már megtörtént a baj, még most kérjen bocsánatot és tisztázza a dolgokat, mielőtt túl késő lesz.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Több botlás is lesz a hétvégében, de egyik sem vezet majd eséshez – az univerzum vigyáz önre! Ez persze nem jelenti azt, hogy ne is próbáljon odafigyelni, hiszen csak arra lehet vigyázni, aki engedi.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége arra hívja meg önt, kedves Skorpió, hogy egy kicsit a fókuszba helyezze a kapcsolatát valakivel, aki igazán közel áll önhöz. Van valami, amivel kölcsönösen megnehezítik egymás dolgát, pedig erre a viselkedésre már rég semmi okuk vagy szükségük. Itt az alkalom, hogy elengedjék az ilyen sallangot és őszintébbek, kedvesebbek, nyíltabbak legyenek egymással!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasnak ezen a hétvégén végre megadatik, hogy lesz egy kis felesleges, agyonütnivaló ideje, de mégsem fog unatkozni. Remek alkalom ez arra, hogy egy kicsit elmerüljön a pillanatban egy kis mozgás vagy valami hobbi, illetve egyszerű munka, mondjuk sütés-főzés közben. Ebben a csendben jobban hallja, milyen hangok és visszhangok keringenek önben belül – figyeljen rájuk egy kicsit!

Bak (12.22.–01.19.)

Csalódottnak érzi magát, amiért valami, amire olyan sokáig készült nem úgy sikerül, ahogy tervezte. Nos, ez a kudarc inkább ösztönözze arra, hogy még többet beleadjon a céljaiba és meglátja, hogy hamarosan a sikerek fognak eljönni. Ne adja fel!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő hétvégéjében három személy kap majd fontos szerepet, próbáljon meg mindhármukra ráismerni a hétvége folyamán! Lesz egy fontos beszélgetése valakivel, aki 10 év múlva is ugyanolyan közel áll majd önhöz, mint most. Időt tölt majd el valakivel, aki szeretne öntől valamit, de nem meri feltenni a kérdést, és lesz a környezetében olyasvalaki is, akivel most találkozik utoljára.

Halak (02.19.–03.20.)

Gördülékenyen fognak menni a dolgok egész hétvégén, néha nem is fogja elhinni, hogy milyen könnyen el tudja érni, amit szeretne. Vigyázzon azonban, hogy ne bízza el magát túlságosan, mert még jöhetnek kihívások a napokban, amikkel szembe kell majd néznie. 

(Kiemelt kép: Shutterstock/sivilla)

Horoszkóp