Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 16-17.: az Oroszlánnak filmbe illő, a Nyilasnak változatos hétvégéje lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szeptember harmadik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 15., 20:06

Szerző:

Bár a csillagászati nyár még tart, az időjárást tekintve most már tényleg beköszöntött az ősz – ha kíváncsi arra, hogyan telik majd ez az ősziesnek ígérkező víkend, olvassa el a hétvégi horoszkóp alábbi összefoglalóját!

Kos (03.21.–04.19.)

Önközpontú hétvégéje lesz a Kosnak, de a szó lehető legjobb értelmében. Ne is foglalkozzon azzal, hogy más mit gondol önről, ne adja át magát a szürke közhangulatnak, hanem tegye azt, amit a szíve diktál! Éljen ezen a hétvégén úgy, ahogy igazi énje élne egy ilyen hétvégén, nem is tudja, ki mindenkinek nyújt ezzel inspirációt!

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi erre a hétvégére, egyedül maradt egy bizonyos dologban. Ne fogja ezt fel kudarcként: előfordul az életben, hogy az ember nem kap támogatást. Érdemes folytatni egyedül vagy inkább hagyja annyiban a dolgot ön is? Hamarosan erre is választ kap az élettől.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezen a hétvégén egy olyan eseményt él át, amelyre hosszú ideig emlékezni fog a jövőben, még akkor is önnel marad majd ez az emlék, amikor az élete már teljesen megváltozott a mai állapothoz képest. Tartsa a szívében ezt az emléket, mert a szeretetre és inspirációra, amit kapunk, mindig fontos emlékezni!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy önhöz igazán közel álló személlyel való kapcsolatában nagyon fontos most, hogy kimutassák őszintén az érzéseiket. Ha megőrül az illetőért, ha szereti, ha kedveli, ha tiszteli – mondja ezt el neki valamikor a hétvégén, mert ez mindig rengeteget jelent, de most, ebben a pillanatban különösen! Nem is feltétlenül van szükség szavakra, egy gesztusban is rengeteg érzelem benne tud lenni. Ezekben a napokban tartsa nyitva a szívét, legyen őszinte és kedves önmagával és szeretteivel egyaránt!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A művészet gyakran törekszik a valós élet ábrázolására, de az Oroszlán életében ezen a hétvégén megfordul a viszony: az ön élete fogja imitálni a művészetet, egy filmet, egy festményt vagy egy zenét. Valaki másnak a korábbi alkotása fog valóra válni az ön életében, és fontos felismerésre juthat, ha megfigyeli önmagában, milyen érzéseket kelt a lelkében ez a különleges fordulat.

Szűz (08.23.–09.22.)

Különösen fontos szerepet kapnak ezekben a napokban a régi emlékek és/vagy egy személy, aki visszahozza ezeket az emlékeket, akihez régen mindig fordulhatott, ha szüksége volt egy barátra. Miért kellett, hogy vége legyen...?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan titok birtokába kerül a hétvégén, amit a legszívesebben azonnal megosztana legalább egyvalakivel. Jobban teszi azonban, ha hagyja, hogy ez a titok önben égjen egyelőre: megéri majd az időt, amikor elmondhatja majd a dolgot mindenkinek. Mindennek megvan a maga ideje.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A tiltásnál semmi sem tesz vonzóbbá egy gyümölcsöt: ezen a hétvégén különösen erős a kísértés, hogy áthágja a szabályokat, és engedjen a vágyakozásnak, ami már jó ideje fűti önt belülről. Most nincs külső körülmény, ami megállítaná önt, amennyiben úgy dönt – de mielőtt a lovak közé dobja a gyeplőt, gondolkozzon el rajta, hogy valóban ezt akarja-e! Nem lehet, hogy a szíve-lelke és az ösztönei ezúttal ellentmondanak egymásnak?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy változatos, rapszodikus, csapongó hétvége lesz ez a Nyilas számára mély- és csúcspontokkal, árnyékkal és fénnyel egyaránt. De ez a hétvége most különleges lesz abból a szempontból, hogy ezúttal a sötét időszakot is ki fogja tudni használni, a maga javára tudja fordítani. A sötétben ugyanis, bármennyire nyomasztó, elég egy pici fény is, hogy valamit megvilágítson, kiemeljen, megmutasson, ami egyébként talán elveszett volna a színes fényár forgatagában. Ne essen kétségbe, ha beborítja önt a sötétség, inkább figyeljen arra, mit mutatnak meg önnek ilyenkor az apró fényszikrák!

Bak (12.22.–01.19.)

Jó ideje együtt dolgozik valakivel vagy valakikkel egy közös cél érdekében, de rá kell döbbennie, hogy csak ön az, aki (még mindig) ennyire vágyik arra a bizonyos dologra. Ha nem biztos partnere(i) motiváltságában, lehet, hogy itt az ideje egy komoly beszélgetésnek.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy újabb esélyt kap az élettől ezen a hétvégén, hogy egy olyan dolog sikerüljön, ami elsőre nem jött össze. Ha valóban fontosnak tartja a dolgot, ezúttal tegye oda magát száz százalékosan – de ne feledje, sosem tudhatjuk, hogy a lehetőségeket miért kapjuk az élettől. Nincs mindig minden sikerre ítélve, és ez így is van jól.

Halak (02.19.–03.20.)

Többféle érzést ébreszt önben, hogy ezzel a hétvégével valaminek vége szakad – nemcsak a nyárnak. Minden búcsú fáj, de valamennyi egy új korszak kezdetét is jelenti egyben, szóval még ha nem is tűnik annyira drasztikusnak a változás, hétfő reggel már egy kicsit más emberként fog ébredni!

(Kiemelt kép: Shutterstock/KK_face)