Hétvégi horoszkóp, 2023. január 21-22.: a Szűznek gyógyító, a Baknak gazdag hétvégéje lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a januári víkenden a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. január 20., 20:06

Szerző:

Újabb hétnek értünk a végére, lassan, de biztosan fogyatkozik a január, újabb hétvégi horoszkóppal jelentkezünk!

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvége két napja közül a vasárnap lesz a fontosabb. A szombat egy lazulósabb, átlagosabb, nyugisabb nap lesz, a vasárnap azonban rengeteg eseményt és érzelmet hoz majd. Élvezze ki mind a kettőt!

Bika (04.20.–05.20.)

Most már elég idő telt el ahhoz, hogy egy olyan dologgal foglalkozzon, ami a (már nem is olyan) közeli múltban történt, de még nem zárta le magában teljesen. Ez a hétvége tökéletes alkalmat kínál arra, hogy fel tudja dolgozni, ami a szívét nyomja, lezárja ezt a fejezetet és új korszakot kezdjen.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne fogja fel kudarcnak, hiszen ez az élet rendje: az ember gyakran többször is megpróbál valamit, mire tökéletesen sikerül. Ameddig eljutott, azt most kénytelen lesz elengedni, és újrakezdeni a nulláról. Valószínűleg érdemes lesz ezt-azt egy kicsit most másként csinálni, ugye?

Rák (06.22.–07.22.)

Csomó furcsa és random dolog történik majd a hétvégén, lesz egy-két kevésbé kellemes szituáció is, de az egész közepén gyémántként ragyog majd a víkend csúcspontja, amikor végre szabadon önmaga lehet és átadhatja magát az örökkévaló pillanat varázsának. Rengeteg energiát tud majd meríteni ebből a bizonyos pillanatból, engedje hát, hogy megtörténjen, amikor eljön az ideje, és zárja a szívébe az élményt!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy furcsa láncolat részévé válik: valaki gondoskodik önről, ön pedig valaki másról gondoskodik. Sokszor előfordul, és nem mindig könnyű feldolgozni, hogy aki szívességet tesz nekünk, annak ezt nem tudjuk meghálálni, így cserébe mi egy harmadik személlyel teszünk jót. Ne harcoljon ellene: történjen ez így ez alkalommal is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Olyan helyzetbe kerül a most következő napokban, ami egy régi sebére emlékezteti. Azt találja majd, hogy bár az emlék még megvan, a seb már nincs ott, talán ezért is nem gondolt már rá jó ideig. Ilyen a gyógyulás: akkor teljes, amikor megfeledkezünk róla.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy folyó előtt áll, és szívesen belelépne a vizébe. Valóban érdemes kipróbálnia a dolgot, kövesse az ösztöneit, a kíváncsiságát, de egyelőre legyen óvatos! Ne ugorjon azonnal fejest a folyóba, mert lehet, hogy túl erős a sodrás! Egyelőre legfeljebb csak úgy merítkezzen meg, hogy közben nem veszíti el a kontaktust a talajjal!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége szép sikert hoz a Skorpió csillagjegy szülötteinek, ezért ha van olyan cél, amit el szeretne érni, most tegye oda magát, mert a vállalkozását siker fogja koronázni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengeteg információ jut el önhöz a hétvégén, de vigyázzon, mert bizonyos dolgokat eltúloz az az illető, aki a hírt önhöz továbbítja. Ha gyanítja, hogy valami nem lehet úgy igaz, ahogy azt ön hallja, próbáljon egy másik forrásból is tájékozódni a dologról!

Bak (12.22.–01.19.)

Gazdag két napnak ígérkezik ez, csomó mindent kap majd ettől a hétvégétől, élményeket, javakat, történeteket. Kap pillanatnyi dolgokat is, de lesz, amit örökre megtarthat sajátjának. Hogy mi melyik kategóriába esik, az talán elsőre nem is lesz egyértelmű.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személyhez lesz szerencséje a hétvégén, aki független auditorként világítja át önt és az életét. Ha kíváncsi egy független, elfogulatlan véleményre, hallgassa meg az illetőt és gondolkodjon el azon, miről mit mond!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén kifogy valamiből, de amikor a sors egyik kézzel elvesz, a másikkal általában ad, és ez most is így lesz. Ne arra fókuszáljon, ami ideiglenesen most nincs, hanem vegye észre, hogy közben kapott is valamit, ami talán még értékesebb!

(Kiemelt kép: Shutterstock/BigLike Images)

Horoszkóp